Finsktalande kundservicemedarbetare till innovativt företag!

Finsktalande kundservicemedarbetare till innovativt företag!

Företaget
Vår kund är ett stort globalt företag med kontor i flera länder. De har en stor bredd på sina produkter och bidrar till global utveckling genom miljöskydd, företagsansvar, ekonomiska framsteg samt socialt ansvar. Med effektivisering och automatisering så hjälper vårt kundföretag personer och företag över hela världen.

Tjänsten
Till vårt trevliga kundföretag i Sollentuna söker vi nu en finsktalande kundservicemedarbetare till ett familjärt och positivt nordiskt team. I arbetsuppgifterna ingår kundservice gällande företagets produkter, både via telefon, mail och chatt. Det ingår även orderhantering, reklamationer och du kommer ha mycket interna kontaktytor. Tjänsten är ett konsultuppdrag på 1 år med möjlighet till förlängning och du anställs av Placera Personal och arbetar som konsult på vårt kundföretag. Tjänsten är på heltid med arbetstiderna 08.00-16.30. Start, omgående enligt överenskommelse. Kundföretaget kommer under första halvan av nästa år att flytta till nya lokaler i Solna.

Arbetsuppgifter
Du kommer bland annat arbeta med:
  • Registrering av elektroniska och manuella beställningar
  • Uppföljning av beställningar, e-post och telefon
  • Reklamationshantering
  • Samarbete och kontakt med kolleger i andra stödfunktioner och säljorganisationer
  • Kundkontakt via telefon, e-post eller andra medier
Kvalifikationer
Vi ser följande kvalifikationer som lämpliga för tjänsten:
  • Tidigare erfarenhet inom kundservice
  • Erfarenhet av affärssystemet SAP
  • Finska flytande i tal och skrift
  • Svenska och engelska flytande i tal och skrift
Personligt
För att passa i rollen hos vår kund ser vi att du är en person med positiv energi som alltid stöttar och hjälper till i arbetsgruppen när det behövs. Vidare är du serviceinriktad, motiveras av ansvar, arbetar bra såväl självständigt som i team och har rätt inställning.

Bli en av oss
Som medarbetare hos Placera Personal kan du känna stor trygghet då du blir en del av en verksamhet som är branschens mest erfarna och betrodda, vi började redan 1988. Vår långa erfarenhet och vårt goda rykte gör att vi har många intressanta och framgångsrika företag på kundlistan vilket innebär många spännande möjligheter för dig. Vi är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Du är ansluten till vårt kollektivavtal och erbjuds en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och pensionsavsättning.

Som en av oss kommer du att bli en del av en värderingsstyrd organisation som brinner för det vi gör. Vår positiva företagskultur bidrar till att konsulter, konsultchefer och rekryterare stannar länge hos oss och vår målsättning är att ge dig långsiktig utveckling med nya kunskaper och erfarenheter. Vi som jobbar på Placera Personal är Hängivna, Nyfikna och Trygga. Det skapar långsiktiga relationer, öppnar för kunskap och kreativitet och tillsammans blir vi starkare och klokare.

Nyckelord: kundservice, kundtjänst, customer service, customer support, SAP, finska, finsktalande
Mer info
Kontaktperson Alexandra Ärlestål
Telefon 08-586 22 718
Område Sollentuna
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.placerapersonal.se
Sista ansökningsdag 7 nov 2019 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Placera Personal AB är ett rekryterings- och konsultuthyrningsföretag som är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Varje år tillsätter vi hundratals tjänster hos våra kunder som befinner sig i många olika branscher. Vi har funnits sedan 1988 och vår verksamhet är en av branschens mest erfarna och betrodda. Vi är auktoriserade och medlemmar i Bemanningsföretagen.