Försäljningsingenjör till Mekanex

Försäljningsingenjör till Mekanex

Har du några års erfarenhet som teknisksäljare / försäljningsingenjör och vill ta nästa steg i karriären? Då kan Mekanex som är ett stabilt och välmående företag i tillväxt vara något för dig. Mekanex arbetar med lösningar inom transmissioner, linjära rörelser samt mindre elmotorer.

Arbetsuppgifter

Som försäljningsingenjör kommer du arbeta med planering, genomförande och uppföljning av kundbesök samt utveckla kundkontakter, såväl nya som befintliga. Du ges stort ansvar och kommer även driva projekt själv men oftast tillsammans med våra produktansvariga. Du arbetar nära kunden och är lyhörd inför deras utmaningar och hjälper dem med att ge förslag på lösningar.

Mekanex erbjuder ett bra arbetsklimat med trevliga kollegor där vi ställer upp för varandra. Vi sitter i trevliga lokaler i Norrviken med goda pendlingsmöjligheter. Mekanex är ett företag där alla får mycket eget ansvar och möjlighet att utvecklas. Vi uppmuntrar lagarbete och tillämpar ett gemensamt bonussystem.

Personprofil
Du som söker denna tjänst är troligen i början på din karriär men har några års erfarenhet från liknande roll. Du har en högskole- eller civilingenjörsexamen med en hög teknisk förståelse. Vi söker dig som vill utveckla både din tekniska och kommersiella kompetens. Du drivs utav att hjälpa kunder med att lösa tekniska problem och har ett starkt affärsdriv där du bygger nya affärsrelationer. Som person är du proaktiv och serviceinriktad. Du har ett prestigelöst förhållningsätt och arbetar bra tillsammans med andra. Du är en god kommunikatör och behärskar både svenska och engelska i tal och skrift. B körkort är ett krav.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som försäljningsingenjör.

Övrigt
Start: Omgående/enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Plats: Sollentuna
Villkor: Fast lön samt bonus

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till rekryteringskonsult Carl Henrik Monsén på 073-353 75 10. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Företagspresentation
Mekanex Maskin AB är ett agenturföretag med en omsättning på 50 Mkr och verksamhet i Sverige, Norge, Finland och Baltikum. Vi marknadsför komponenter och lösningar inom transmissioner och linjära rörelser. Våra kunder är företag som utvecklar och tillverkar system inom industri-automation. Vi är idag 15 medarbetare i Sverige med huvudkontor och centrallager i Sollentuna. Besök gärna vår hemsida, www.mekanex.se
Mer info
Område Sollentuna
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://performiq.se/
Sista ansökningsdag 16 apr 2021 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ gör mer än att hitta personal. Våra kandidater har rätt CV och det där lilla extra som du letar efter. Ansvarstagande, dedikerad, fokuserad, kalla det vad du vill, vi kallar det för idrottens egenskaper.