HR Business Partner till Loomis

HR Business Partner till Loomis

Vill du jobba i ett företag som har en stark företagskultur och starka värderingar? Har du dessutom en bred HR-erfarenhet med spetskompetens inom arbetsrätt, rekrytering och kompetensutveckling? Här är en chans du inte får missa!

Du erbjuds

En möjlighet att jobba i en liten men ambitiös HR-grupp, där HR har en tydlig koppling till affären och en stark ställning i organisationen. Du får stora möjligheter att påverka, både inom dina ansvarsområden och HR arbetet i stort. Du kommer till en snabbrörlig och händelserik organisation där nyfikenhet och nybyggaranda är framträdande. Loomis fick för sjätte året i rad utmärkelsen, Karriärföretag 2019. Det betyder att du får möjlighet att jobba på ett av Sveriges mest spännande företag att göra karriär på.

Rollen

Som HR Business Partner på Loomis blir du en del av det svenska HR teamet som består av en HR- chef, ytterligare en HR Business Partner, en löneansvarig och en löneadministratör. Du kommer arbeta brett inom hela HR-området men med extra fokus på arbetsrätt, rekrytering och kompetensutveckling. Tillsammans stöttar HR-funktionen ca 45 chefer runt om i landet. I rollen kommer du dagligen att arbeta brett med frågor som kräver strategisk höjd, till hands-on och operativa frågor.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
 • Stötta och coacha chefer i löpande HR frågor så som arbetsrätt, rekrytering och avveckling
 • Driva och stötta cheferna i fackliga förhandlingar
 • Återkoppling av personlighetstester i verktyget cut-e
 • Ansvara för och utveckla Employer Branding strategier
 • Arbeta med utveckling av kompetensutveckling och E-learning
 • Vara del i utvecklandet av befintliga HR-strategier
Vem är du?

Vi tror att du är en flexibel och leveranssäker person som drivs av att hitta effektiva lösningar. Du har en analytisk infallsvinkel med förmåga att tänka strategiskt i kombination med ett här och nu perspektiv. Du trivs i en snabbrörlig och föränderlig miljö samtidigt som du har förmåga att skapa struktur och ordning. Med en prestigelös inställning tar du sig an olika arbetsuppgifter och du har en förmåga att utveckla och förbättra. Du kan arbeta självständigt samtidigt som du uppskattar samarbete och har ett coachande förhållningssätt i dialogen med chefer.

Vidare har du:
 • Universitets- eller högskoleutbildning inom HR eller liknande
 • Minst 10 års erfarenhet av en bred HR-roll
 • Erfarenhet av personalintensiva verksamheter, med kollektivavtalsanställda
 • Goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift
 • Mycket goda kunskaper inom arbetsrätt och rekrytering
Det är meriterande om du har erfarenhet av personlighetstester, framförallt cut-e.

Om Loomis

På Loomis Sverige är vi cirka 800 medarbetare med huvudkontor i Sollentuna, norr om Stockholm. Vi är rikstäckande och har 13 platskontor med värdetransporter i Stockholm, Malmö, Växjö, Visby, Göteborg, Jönköping, Örebro, Karlstad, Falun, Härnösand, Umeå, Luleå och Östersund. Loomis har även uppräkningscentraler i Stockholm, Göteborg, Malmö och Umeå.

I hela Loomis-koncernen arbetar cirka 24 000 personer och totalt omsatte koncernen 17,2 miljarder 2017 och är noterade på Nasdaq Stockholm. Globalt finns vi i drygt 20 länder.

Anställningsvillkor

Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid, tillsvidare med 6 månaders provanställning

Placering: Sollentuna

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Loomis med PeopleProvide. Urval och intervjuer sker löpande så tveka inte att skicka din ansökan redan idag.

Vi tar tyvärr inte emot personliga ansökningar via mejl men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Elin Eriksson på elin@peopleprovide.se eller Olivia Karlegatt på olivia@peopleprovide.se.
Mer info
Område Sollentuna
Yrkesroll HR & Personal, Utbildning & Personlig utveckling
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 3 mars 2020 (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PeopleProvide är det lilla företaget med det stora hjärtat. Vi providar företag med flexibla lösningar inom HR.

Som specialister inom området och med affärsdrivna konsulter skapar vi framgång, hållbarhet och lönsamhet för företag, alltid med människan i fokus. Vi grundades 2013 och har sedan starten arbetat efter våra ledord; Enkelt, Effektivt och Engagerat. Vi har vårt kontor i Stockholm men är även verksamma i Göteborg och Malmö.

Utsedda till Gasellföretag 2018 av Dagens Industri.

Följ gärna oss på Linkedin för senaste nytt och nya möjligheter för dig!