Gatudriftsarbetare

Gatudriftsarbetare

Drift och underhåll är ett varumärke i Peab Anläggning Öst och är verksamma inom yttre fastighetsskötsel, park samt vägdrift. I nära samverkan med våra kunder - stora som små - tar vi hand om den offentliga utemiljön för många människor. Vi ser till att landets invånare och besökare kan trivas och vistas säkert i vår utemiljö och trafik. Vi har stor erfarenhet av entreprenader som ställer höga krav på service, kvalitet, miljö och tillgänglighet.

Nu söker vi en gatudriftarbetare till vårt projekt i Sollentuna där vi sköter drift och underhåll av gatumark och torg. Hos oss är du en viktig tillgång och tillsammans med dina kollegor är du avgörande för att vi ska nå ett bra resultat, göra ett bra jobb och ha en bra och säker arbetsmiljö.

Om tjänsten

Som gatudriftarbetare i vår grupp kommer du att arbeta med rondering av gator och torg, rapporteringar av fel och brister samt åtgärder av dessa, och även mindre anläggningsarbeten. Det ingår även beredskap i tjänsten.

Vem är du?

För att trivas och göra ett bra jobb hos oss är det viktigt att du är självgående samtidigt som du är duktig på att samarbeta med kollegor. Du är en social och driven person som tar ansvar för ditt arbete.

Vi ser helst att du har några års erfarenhet av liknande uppdrag, samt Arbete på väg Nivå 2, men det viktigaste är att du är driven, intresserad och har lätt för att lära dig. B-körkort är ett krav. Du behärskar svenska bra i både tal och skrift.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Mer info
Kontaktperson Magnus Holmberg
Telefon 0707-79 43 20
Område Sollentuna
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 7 mars 2020 (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 52 miljarder kronor.

Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.