Butikschef

Butikschef

Butikschef Pagelle Sollentuna

Lockas du av att arbeta i ett företag där man dagligen arbetar med kreativitet? Trivs du i en miljö där frihet under ansvar, försäljning och att utveckla dina medarbetare står i fokus? Är du driven och resultatinriktad? Då kan du vara den butikschef vi nu söker till vår butik i Sollentuna!

Arbetsbeskrivning
Som Butikschef på Pagelle ansvarar du för driften av butiken enligt Pagelle:s rådande affärsidé och direktiv. Du arbetar för att butiken uppnår sina fastställda butiksmål. I rollen ingår även den viktiga uppgiften att vara en kreativ och stödjande ledare som motiverar och skapar en god stämning tillsammans med medarbetarna och kunderna. Vidare ansvarar du för att stimulera försäljningen och lönsamheten.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att:
  • uppfylla säljmål och hantera kostnadsbudget
  • personalplanering och schemaläggning
  • ge kunderna en positiv upplevelse utöver det vanliga
  • ansvara för att kläderna presenteras på ett säljande vis i butiken
  • planera och driva evenemang i butiken
Kvalifikationer
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. För att lyckas i rollen har du minst två års erfarenhet av att arbeta i en ledande befattning, gärna som butikschef eller inom försäljning. Du har erfarenhet av att arbeta i en coachande ledarroll och är van att utveckla och motivera personal. Det är meriterande om du har någon utbildning inom försäljning eller ledarskap.

Som person tycker du om att arbeta med hög servicenivå och att driva många projekt samtidigt. Du är resultatorienterad och har en god samarbetsförmåga. Vidare är du flexibel och har en positiv och glad attityd samt är driven och vågar ta egna beslut och initiativ.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Pagelle

I dag är vi 11 butiker som är spridda över hela landet. Det viktiga för oss är att jobba med varumärken som har bra passform i kombination med kvalité och det tycker vi att vi lyckats med.

Pagelle sätter stort värde vid att ge kunden den allra bästa upplevelsen vid varje besök i butiken. Utöver detta är medarbetaren en viktig nyckel i butikens framgång och att arbeta hos oss och att vara en i vårt team innebär ständig utveckling. Vi vill alltid mer och är övertygade om att din framgång på Pagelle leder till Pagelle:s framgång. Vi arbetar ständigt för att skapa en spännande och attraktiv arbetsplats. Välkommen att bli en del av detta vinnande team!

Sista ansökningsdag: 2018-11-18, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: I denna rekrytering har Pagelle valt att samarbeta med Randstad. För frågor om tjänsten kontakta Marielle Österholm, 072-988 90 32.
Mer info
Kontaktperson Marielle Österholm
Telefon 072-988 90 32
Område Sollentuna
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Försäljning, Försäljningschef, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 18 nov (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Pagelle är en modekedja med en stark passion för sina varumärken. Pagelle grundades 1955 av Ivar Pagmar. Målsättningen var att ge kvinnor en naturlig mötesplats för att förverkliga sig själva och sin stil. Det tänker vi fortsätta med!