Lager/Logistik Gruppledare

Lager/Logistik Gruppledare

Optilia Instruments utvecklar, tillverkar och säljer teknologiska produkter inom Life Science, så som videomikroskop och inspektionssystem samt avsyning och andra applikationer inom elektronik och övrig mekanisk industri. Vi ligger i framkant vad gäller tekniska lösningar, och erbjuder våra kunder i Sverige och världen hög kvalité och prestanda.

Vi söker nu en Gruppledare inom Lager och Logistik, som kan agera ”spindel i nätet” hos oss, en varierande roll där ingen dag är den andra lik! Tycker du om kombinationen att arbeta både på lager och kontor, och vill vara med och bidra till helheten i vår organisation? Då kan denna roll vara något för dig!

Arbetsuppgifter: Du kommer leda två kollegor på lagret, hjälpa till i produktionen, packa och ansvara för diverse upphämtningar. På kontoret kommer du även sköta viss administration vad gäller logistik framförallt, som att svara på mail, göra inköp och vara i kontakt med speditörer. Att hjälpa till med fakturering och orders ligger också på ditt bord - detta är med andra ord en roll som innebär många bollar i luften.

Kvalifikationer: Viktigt är att du är prestigelös och införstådd med att rollen innebär flera olika moment, som du är trygg med att självständigt sköta. Du är organiserad, initiativrik och hjälpsam - du ser lätt vad som behövs göras. Du har gymnasiebehörighet i grunden, samt behärskar engelska i tal och skrift.

Vi ser fram emot att erbjuda rätt person en heltidstjänst, med fast lön i en organisation med högt i tak och härliga kollegor. Vi är belägna i Sollentuna.

Ansökan:Vi samarbetar med Renegade Rekrytering, så har du frågor kontakta Rekryteringskonsult Moa Ekerhed på 0709-95 56 68 alternativt mejla moa@renegaderekrytering.se. Intervjuer sker löpande så vänta inte med att ansöka. Varmt välkommen!

Läs mer om oss: www.optiliaindustrial.eu
Mer info
Område Sollentuna
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager, Inköp, Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av RENEGADE REKRYTERING
Sista ansökningsdag 14 okt (20 dagar kvar)