Fordonskoordinator sökes till Recover

Fordonskoordinator sökes till Recover

Är du en person som tycker om en entreprenörsdriven miljö och är en stjärna på att koordinera? Är du även intresserad av hållbarhetsarbete och föredrar ett högt tempo? Sök då tjänsten som Fordonskoordinator till Recover!

Dina arbetsuppgifter

Som fordonskoordinator hos Recover är det din uppgift att koordinera och vidareutveckla vårt arbetssätt och vår fordonshantering där du utgår från vår hållbarhetsstrategi, då vår verksamhet i Sverige innefattar cirka 90 tjänstebilar, 400 servicebilar (under 3500kg), 120 tunga fordon samt 60 släpvagnar. Förutsättningar och arbetssätt är under utveckling och din insats blir en viktig del i att tillsammans med chefer sätta strukturer på plats.

För rätt person kan tjänsten utvecklas till en ledande position med underställd personal och utveckling av våra egna fordonsverkstäder. Du rapporterar till Chef för Hållbarhet.

Arbetet innefattar också:
  • Administration och handläggning av fordon, drivmedelskort och fordonsregister
  • Bevaka försäkringsärenden och stötta organisationen i försäkringsfrågor gällande fordon
  • Prestationsutvärdering, uppföljning av nyckeltal samt analys
  • Säkerhetsställa att lagar och förordningar efterlevs för fordon, tankbesiktningar, kontroll färdskrivare mm
  • Agera administrativt stöd till ledning och chefer i fordonsfrågor samt samordna utbildning tex inom Eco-drivning
  • Medverka i att ta fram lång- och kortsiktiga investerings- och utbytesplaner av fordon
  • Medverka i avstämningsmöten med våra interna och externa verkstäder
  • Att tillsammans med Chef Hållbarhet planera och genomföra inköp av fordonsrelaterade produkter och tjänster
Din bakgrund

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet inom transportbranschen eller liknande bransch. Du har högskoleutbildning inom ekonomi eller transport, alternativt att du har motsvarande arbetslivserfarenhet. Rollen innefattar många kontaktytor, både internt och externt, så för att lyckas behöver du vara kommunikativt stark, ha tidigare erfarenhet av administrativt arbete, vara lyhörd och uthållig. Du tycker om att driva förändringsarbeten och drivs av nyckeltal samt målstyrning.

Önskvärt är att du har erfarenhet av operativt arbete i transportbranschen eller liknande samt kännedom om ekonomiska kalkyler, fordons-, bränsle-, och utsläppsuppföljning och skadehantering. Det är meriterande om du har C-körkort, yrkestrafiktillstånd/är trafikansvarig och/eller säkerhetsrådgivare/ADR. Vidare har du goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

När du blir en av oss

Denna tjänst innebär att du kommer bli anställd av oss på OnePartnerGroup och du kommer tillbringa dina arbetsdagar hos Recover. Som konsult på OnePartnerGroup har du kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension samt fackliga relationer och du kommer ha regelbunden kontakt med din konsultchef. Hos oss får du testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden.

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft - att se dig lyckas och nå dina mål på både kort och lång sikt. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Välkommen till oss!

Övrigt

Omfattning: Heltid

Anställningsform: Visstid 4 månader med stor möjlighet till förlängning

Tillträde: Omgående

Nyfiken på att veta mer

Kontakta oss gärna om du har frågor om rollen eller hur processen ser ut framåt. Rådande semestertider kan göra att det kommer dröja något med återkoppling från oss men vi lovar att återkoppla till dig så snart vi kan.

Vi önskar dig en underbar sommar och vi ser fram emot att läsa din ansökan efter semestern!
Mer info
Kontaktperson Emelina Sjösten
Telefon 0723775097
Område Sollentuna
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 21 aug 2022 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Recover Group är marknadsledande i Norden inom Industri- & Skadeservice och har i tillägg en dominant position inom Riv & Håltagning i Sverige. Koncernen levererar tjänster till försäkringsbolag, företag och privatpersoner. Sedan Recover Group etablerades som en självständig verksamhet för sex år sedan har företaget tredubblat omsättningen och genomfört 19 förvärv. Recover är en nordisk aktör som är rikstäckande i Norge, Danmark och Finland och är i Sverige marknadsledande i Mälardalen. Recover har över 2 100 anställda fördelat på 104 kontor över hela Norden.