Köksbiträde/diskare i skolkök

Köksbiträde/diskare i skolkök

Nu söker vi på Järva VIP för-och grundsärskola ett köksbiträde/diskare för att assistera vår kock i skolköket. Sök tjänsten senast 2020-02-09.

Inom Nytida är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap.

Om rollen

Som köksbiträde assisterar du främst kocken. Du hjälper till med det mesta i köket - förbereder och assisterar vid tillagning, håller rent, städar och diskar undan, tar emot leveranser, hanterar kartonger/emballage, sopsortering och matavfall samt andra vanligen förekommande sysslor i ett storkök. I disken behöver du vara strukturerad och gärna ha vana av att diska i storkök.

Svenska i tal och skrift är ett krav, då alla produktblad är på svenska.
Arbetet innebär en hel del lyft av kantiner etc. så god fysik krävs. Vi söker dig som är strukturerad och ordningsam.

Om Järva VIP
Järva VIP är en liten skola i Sollentuna, norr om Stockholm, med fantastisk natur runt hörnet. Endast fem minuters bussresa från Rotebro station. Skolan vänder sig till barn och ungdomar med autismspektrumdiagnos och intellektuell funktionsnedsättning. Vi tar emot barn redan i förskoleåldern och erbjuder vidare utbildning inom grundsärskolans träningsskola och, i särskilda fall, gymnasiesärskola (individuella programmet).På Järva VIP är vi stolta över att kunna erbjuda små undervisningsgrupper och en mycket hög personaltäthet. Vi arbetar i team och stämningen präglas av mycket skratt, ett gediget samarbete, en stark gemenskap med högt i tak.

Skolan byggdes ut 2018 och fick då ett helt nytt storkök.

Din erfarenhet och kunskap
Vi söker nu ett kökbiträde som känner sig trygg i både disk och kök. Det är viktigt att du kan arbeta strukturerat och inte är främmande för att arbeta i ett högt tempo stundom samt behålla lugnet i stressade situationer. Du är självgående, men har även en god samarbetsförmåga och uppskattar teamwork. Vi vill att du har vana av och kan hantera köksmaskiner.

Vi vill att du har en bakgrund från storkök eller restaurangbransch och kan jobba både som diskare och biträde. Du tycker det är roligt att jobba i ett kök och vill lära dig mer och utvecklas. Du skall ha en god servicekänsla då ett gott bemötande av såväl elever som skolans personal, är av yttersta vikt. Vi ser gärna att du har erfarenet och kunskaper av livsmedelslagen och egenkontroller.

I övrigt har du god datorvana samt goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift.

I rekryteringen lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet och vill att du lever våra värderingar:

Respekt - Alla har rätt till ett värdigt liv med såväl fysiskt, psykiskt som socialt välbefinnande.
Ansvar - Vi har medarbetare som vågar och vill och chefer som lyssnar och leder.
Enkelhet - Det är enkelt att påverka och att vara medarbetare eller att bo och vistas hos oss.
Kunskap - Vi reflekterar, lär av varandra och tar tillvara allas kompetens.

Vill du läsa mer om hur det är att jobba inom Nytida klicka här.


Övrigt

Anställningsform: Tillsvidare med 6 månaders provanställning (ändra vid behov) tjänstgöringsgraden är på 62,5%
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
Tillträdesdag: enligt övernskommelse
Sista ansökningsdag: 2020-02-09 För mer information, kontakta: jenny.smeds@nytida.se

Facklig kontakt: Vision, Magnus Sällström, Mobil: 076-6217721 Mail: vision@ambea.se
Kommunal 010-442 90 32


Ansökan

Välkommen att ansöka via knappen "Skicka ansökan" nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.

Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter runt om i landet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje persons livskvalitet och trygghet i fokus. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea. www.nytida.se
Mer info
Område Sollentuna
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Kock & Kökspersonal
Typ av anställning Deltid
Sista ansökningsdag 9 feb 2020 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter runt om i landet. Våra 8 500 medarbetare stärker individen i att leva ett självständigt liv. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea. Läs mer på nytida.se