Boendestödjare till Rådanvägen serviceboende, Sollentuna

Boendestödjare till Rådanvägen serviceboende, Sollentuna

Nu söker vi boendestödjare till LSS serviceboende i Sollentuna. Anställningsform är tillsvidare med 6 månaders provanställning. Serviceboende består av 6 lägenheter och gemensamhetsutrymmen. Vi erbjuder utbildning och flera förmåner.

Sök tjänsten senast den 2021-03-03

Inom Nytida är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap.

Det här får du hos oss:
  • Kompetensutveckling via vår egen utbildningsorganisation Lära
  • Förmånsportal med rabatter och förmåner
  • Ledarskapsutbildade chefer nära dig
  • En gemensam pedagogik för att ge den bästa omsorgen och stödet till våra omsorgstagare
  • Karriär- och utvecklingsmöjligheter
  • Friskvårdsbidrag och skobidrag
  • Kollektivavtal
Ditt uppdrag

I rollen som boendestödjare utgår du från de boendes individuella behov och önskemål och ger stöd i det dagliga livet utifrån ett pedagogiskt förhållningssätt. Tillsammans med övrig personal arbetar du med målet att göra dagen meningsfull och innehållsrik. Du stödjer och vägleder med bland annat personlig omvårdnad, måltider, medicinhantering, städning, samhällskontakter och kommunikation. En viktig del i arbetet är att stimulera och motivera den boende till att utveckla sina förmågor och att skapa möjligheter till en aktiv och meningsfull fritid.

I dina uppgifter ingår att dokumentera och planera utifrån genomförandeplaner.

Tjänstgöringsgraden är deltid. Arbetstiden är schemalagd efter behov dag, kvällar, helger och sovande jour. Vi har ett tätt samarbete mellan verksamheter som tillhör Norrort LSS vilket har flera fördelar vid arbetspass fördelning, rekrytering av lediga tjänster och kompetensutveckling.

Om Rådanvägens serviceboende

Boendet ligger i Silverdal, Sollentuna. Verksamheten drivs av Nytida AB/entreprenad på uppdrag av Sollentuna kommun. Serviceboende består av 6 lägenheter och gemensamhetsutrymmen. Boendet riktar sig till personer som tillhör LSS personkrets 1 som har en funktionsnedsättning som gör det svårt med planering och organisation av tillvaron.

Din erfarenhet och kunskap

Vi gissar att du som söker dig till oss:
  • har en positiv grundsyn och ett starkt engagemang för människor
  • är ansvarskännande och har en personlig mognad
  • trivs med att jobba i team och stötta dina kollegor
Du har lägst gymnasieutbildning inom vård och omsorg eller annan likvärdig utbildning. Det har erfarenhet av arbete med målgruppen.

Du har god datorvana samt erfarenhet av dokumentation. Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift är ett krav.

Om du har rätt egenskaper, ger vi dig stöd och möjlighet att växa.

B-körkort är en merit.

Övrigt
Anställningsform: tillsvidare med 6 månaders provanställning

Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning

Tillträdesdag: enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag: 2021-03-03

För mer information kontakta: Lejla Curic mobil: 0733-77 52 73

Facklig kontakt: Kommunal tfn 010-442 90 32

Ansökan
Välkommen att ansöka via knappen "Skicka ansökan" nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.

Vill du läsa mer om hur det är att jobba inom Nytida klicka här.Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter runt om i landet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje persons livskvalitet och trygghet i fokus. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea. www.nytida.se
Mer info
Kontaktperson Nytida AB
Telefon 08 578 700 00
Område Sollentuna
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg
Typ av anställning Deltid
Sista ansökningsdag 3 mars 2021 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter runt om i landet. Våra 8 500 medarbetare stärker individen i att leva ett självständigt liv. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea. Läs mer på nytida.se