Säljkoordinator

Säljkoordinator

NOMOR SÖKER EN SÄLJKOORDINATOR TILL SITT
HUVUDKONTOR, PLACERING SOLLENTUNA.

Beskrivning av tjänsten
Vi söker nu en Säljkoordinator till Nomors huvudkontor, placeringsort Sollentuna, som med ansvarstagande är med och stöttar våra Account Managers genom hela säljprocessen, från kontakt med kund, till avtalsskrivning, offertframtagande samt administration kring våra befintliga och nya centrala avtalskunder för att säkerställa och upprätthålla vår höga servicenivå.

Du kommer att arbeta i en grupp med kollegor som sköter försäljningen gentemot våra rikstäckande kunder samt stöttar våra tekniker ute i landet gällande säljrelaterade frågor. Arbetet består främst i säljadministration och att ta fram underlag som hjälper dina kollegor i det dagliga säljarbetet. Kundkontakt samt kundbearbetning förekommer och du kommer spela en viktig roll i säljavdelningens utveckling och strävan efter att uppfattas som Sveriges bästa tjänsteföretag.

Rollen är tillsvidareanställning, heltid med 6 månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

Din profil
Du är kommunikativ, lösningsorienterad och har ett eget inre driv. Du bör känna dig bekväm med svenska språket och ha goda kunskaper i engelska samt Microsoft Office-paketet. Det är en meriterande om du har erfarenhet från servicebranscher, men det är inget krav.

Kanske har du arbetat något år inom någon del av servicenäringen och söker nu nya utmaningar. Du bör gilla att arbeta i grupp, träffa nya människor och bidra med energi till bolaget och teamet.

Ytterligare information
Vi arbetar med löpande urval och därför vill vi gärna få in din ansökan så snart som möjligt.

Endast skriftlig ansökan. Du sänder ansökan till rekrytering@nomor.se och märker din ansökan "Säljkoordinator Huvudkontoret Sollentuna".
Mer info
Område Sollentuna
Yrkesroll Administration, Försäljning, Säljsupport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.nomor.se/
Sista ansökningsdag 13 apr 2020 (55 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nomor är ett svenskt aktiebolag och vi är Sveriges näst största företag inom skadedjurskontroll och matsäkerhet. Vi finns representerade med sju regionkontor och tjugofem lokalkontor från Boden i norr till Malmö i söder. Det är alltid regionerna/lokal-kontoren som levererar Nomors tjänster till slutanvändarna. Detta för att skapa den närhet till marknaden som krävs för att Nomors högt ställda krav på kvalitet, service, tillgänglighet, punktlighet skall kunna uppfyllas. Till våra huvudkunder hör försäkringsbolag, livsmedelsföretag, butikskedjor, hotell, kommuner, industrier och lantbrukare.

Nomorkoncernen omsätter ca 500 MSEK.
Då företaget är i stark tillväxt så finns goda möjligheter för utveckling inom Nomors olika verksamhetsområden.