Account Manager till Sollentuna

Account Manager till Sollentuna

Beskrivning av tjänsten
Vi söker nu en Account Manager till Nomors huvudkontor i Sollentuna.
Med ansvarstagande genomför du hela avtalsprocessen för våra kunder samt stöttar våra Account Managers från nykundsbearbetning, prisförhandling och avtalsskrivning till etablering. Som Account Manager ansvarar du även för ett visst antal kunder, driva merförsäljning och vara behjälplig gällande säljfrågor för alla typer av kunder.

Du kommer att arbeta i en grupp med kollegor som sköter försäljningen gentemot våra rikstäckande kunder samt stöttar våra tekniker ute i landet gällande säljrelaterade frågor. Arbetet består främst av att ha en tät dialog med nya och existerande kunder för att bidra till Nomors resultat genom att bl.a. bygga långsiktiga kundrelationer, identifiera nya affärsmöjligheter samt genomföra möten med nuvarande och potentiella kunder.

Du kommer spela en viktig roll i säljavdelningens utveckling och strävan efter att uppfattas som Sveriges bästa tjänsteföretag.
Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders provanställning.

Tillträde enligt överenskommelse.

Din profil
Du är kommunikativ, lösningsorienterad, har en god analysförmåga och ett eget inre driv. Du bör känna dig bekväm med svenska språket och ha goda kunskaper i engelska samt Microsoft Office-paketet. Du har gärna en bakgrund från service- eller livsmedelsbranschen.
Högskoleutbildning eller annan relevant utbildning är meriterande men inget krav. Du bör gilla att arbeta i grupp, träffa nya människor och bidra med energi till bolaget och teamet.

Ansökan
Vi arbetar med löpande urval och därför vill vi gärna få in din ansökan så snart som möjligt. Endast skriftlig ansökan. Du sänder ansökan till mikael.wall@nomor.se och märker din ansökan "Account Manager Nomor".

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Sollentuna
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.nomor.se/
Sista ansökningsdag 18 jan 2021 (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nomor är ett av Sveriges och Norges största företag inom skadedjurskontroll och matsäkerhet. Vi finns i Sverige representerade med åtta regionkontor och tjugofem lokalkontor från Boden i norr till Malmö i söder. Nomor ägs av Terminix – ett ledande amerikanskt bolag inom skadedjurskontroll. Till våra huvudkunder hör försäkringsbolag, livsmedelsföretag, butikskedjor, hotell, kommuner, industrier, fastighetsbolag och lantbrukare.

Nomorkoncernen omsätter ca 500 MSEK. Då vi är i stark tillväxt finns goda möjligheter för utveckling inom Nomors olika verksamhetsområden.