Fordonstekniker sökes till marknadsledaren Modul-System

Fordonstekniker sökes till marknadsledaren Modul-System

Är du en av Stockholms bästa Fordonstekniker? Vi söker nu ytterligare en kollega till Modul-System Stockholm. Vi tror att du har stort bil- och teknikintresse och att det praktiskt fungerar väl för dig att arbeta tillsammans med oss i norra Stockholm. Är du motiverad av en arbetsdag där ingen bilbyggnation är den andra lik och din kreativa sida får jobba för högtryck är Modul-System rätt arbetsplats. Hos oss bygger vi Sveriges mest avancerade fordonsbyggnationer på 3.5 tons arbetsbilar.

Din bakgrund kan vara från fordonsbranschen, båtbranschen, byggbranschen eller närliggande branscher. Dina elkunskaper är goda eller under stark utveckling. Du motiveras av att vara med i en verksamhet där du är viktig och din förmåga att samarbeta med både kunder, kollegor och leverantörer är mycket god. Kanske är du i början av karriären och inte fullärd men har en egen idé om att du vill lära dig mycket och utvecklas på arbetsplatsen. Då är Modul-System rätt arbetsgivare.

Det har aldrig tidigare hänt lika mycket på kort tid i bilindustrin som just nu. Nya modeller, nya märken, nya lösningar. Telematik, elbilar, uppkopplade budbilar och smarta arbetsbilar utrustade som en komplett verkstad. Inom segmentet ombyggnation av transportbilar är Modul-System marknadsledare. Inte bara på hemmaplan i Sverige utan även utomlands där vi finns etablerade med egna säljbolag på 10 länder och med samarbetspartners på ytterligare 40 länder. Vi blir mer och mer en partner till biltillverkarna och även till bilhandlarna. Trycket är högt hos Modul-System och det är vi tacksamma för. Vi älskar att samarbeta tillsammans med våra kunder och ta fram smarta lösningar som gör kundens arbetsdag bättre och mer effektiv.

Vår verkstad i norra Stockholm på Esbogatan 7 är i ständig tillväxt och vi tror att du som gillar högt tempo, avancerade byggnationer, mycket kundkontakt och trevliga kollegor kommer att trivas hos oss. Arbetsdagen är ofta blandad, några av kollegorna installerar inredning, inklädnad, vårt nya lättviktsgolv Modul-Floor medan andra kollegor drar el och installerar digitala viktsystem, inverters, arbetsljus, luftfjädring och mycket annan närliggande utrustning. Vi erbjuder bra villkor och en arbetsplats med ordning och reda. Modul-System är en Premium leverantör som alltid strävar efter att leverera en kvalitetslösning till kunden och som håller i många år framöver.
Mer info
Område Sollentuna
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker, Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.modul-system.se
Sista ansökningsdag 10 juli 2022 (50 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Modul-System startade 1970 och tillverkar inredning till lätta lastbilar i vår egen fabrik i Mullsjö strax utanför Jönköping. Med fokus på kvalitetsprodukter och ständig prodututveckling har Modul-System utvecklats till en systemleverantör som idag har lättviktsgolv, inklädnad, budbilsutrustning, takräcken, arbetsljus, digitala viktsystem, telematik, rörboxar samt ett komplett sortiment av utrustning till arbetsfordon. Vårt fokus på att hitta lösningar tillsammans med kunden har varit framgångsrikt och vi utrustar ca 30.000 lätta lastbilar med Modul-System produkter varje år. En av de marknaderna som uppskattar Modul-Systems lösningar är vår hemmamarknad och vi ser ett stort behov av att skifta ut många arbetsfordon framför oss. I Sverige har vi egna verkstäder i både Stockholm och Göteborg samt ett väl utvecklat Återförsäljarnät på ca 55 orter i Sverige. Modul-System koncernen omsätter ca 850 MSek, är en stabil arbetsgivare med frihet under ansvar och stort utrymme för personlig utveckling. Modul-System ingår i den svenska Lifco koncernen som är noterat på Stockholmsbörsen.