Kontorsassistent inriktning Marknad till Makita

Kontorsassistent inriktning Marknad till Makita

Är du i början av din karriär, vill jobba som kontorsassistent och samtidigt utvecklas inom marknadsområdet? Sök till Makita nu!

Nu har du som är serviceinriktad och i början av din karriär chansen att få jobba i en övergripande roll som kontorsassistent samtidigt som du får en inblick och erfarenhet av många delar av marknadsområdet. Du kommer att jobba på Makita i Stockholm, ett familjärt företag som verkar globalt och som står inför en spännande framtid och utveckling. Välkommen in med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig en spännande tjänst på ett intressant och välkänt bolag inom sin bransch. Tjänsten är ett föräldravikariat på minst 12 månader med goda möjligheter till förlängning/överrekrytering. I din framtida roll kommer du ha kundkontakt samt vara kontaktperson för avdelningar som Sälj och Marknad. Vidare erbjuder vi dig:
 • Utvecklande arbetsuppgifter som stärker din framtida kompetens.
 • Vara en del av ett härligt och sammansvetsat team.
 • Många nya kollegor som kommer att bredda och stärka ditt professionella nätverk.
Du kommer att arbeta ute hos vår kund som konsult via TNG under hela uppdragsperioden. För oss på TNG är det viktigt att du känner dig trygg i din anställning hos oss, därför är det bra för dig att veta att vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som Kontorsassistent kommer du:
 • Skriva säljbrev och andra enklare marknadsföringstexter samt Pressreleaser.
 • Koordinera marknadsaktiviteter samt vara behjälplig vid utskick av marknadsmaterial.
 • Ansvarig för att driva Sociala Medier såsom Facebook och Instagram.
 • Boka, arrangera och medverka på events, mässor och andra typer av aktiviteter.
 • Supportera VD och övrig ledning i allehanda uppgifter såsom rese-, hotell- och restaurangbokningar.
 • Vara delaktig i inköp av giveaways, profilkläder och eventmaterial samt och sköta artikelregister och lagersaldo.
 • Göra interna rapporter samt rapporteringar till Marketing Manager.
 • Ansvara för att uppdatera produkt- och säljinformation.
 • Bistå Sales och leverantörer med bilder, texter, produktinformation samt material som produktkort och annat leverantörsberört marknadsmaterial.
 • Se till att vårt showroom och våra konferensrum är snygga och uppdaterade.
 • Vara behjälplig på kundtjänst vid behov.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som kontorsassistent kommer du arbeta 38 h i veckan och start förväntas vara under maj/juni 2019. Kontoret är hemtrevligt och ligger i Sollentuna. Gratis parkering finns även för den som har egen bil. Ibland kommer du även att behöva medverka vid events och/eller säljkonferenser varför en viss flexibilitet vad gäller arbetstider kan behövas.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med minst gymnasieutbildning och kanske något års vidareutbildning inom marknadsföring. Du har förmodligen tidigare arbetslivserfarenhet ifrån serviceyrken med administrativa inslag samt en god förmåga att uttrycka dig väl i både tal och skrift på både svenska och engelska. Din skriftliga kompetens kommer vara viktig då du kommer formulera enklare säljbrev samt pressreleaser och även behöva översätta produkttexter från engelska till svenska.Vi tror att du är systemvan och kanske har du även viss kunskap i Indesign?

Vi tror att du är prestigelös, strukturerad och noggrann till ditt sätt. Ditt driv och engagemang smittar och din positiva attityd välkomnas varmt som ytterligare bidrag till den redan trevliga och goda stämningen på kontoret.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Cilla Lennér
Telefon 0736790621
Område Sollentuna
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd, Vikariat
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 1 maj 2019 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/