Ekonomiassistent till Makita Sverige i Stockholm

Ekonomiassistent till Makita Sverige i Stockholm

Är du i början av din karriär och vill utvecklas i din roll som ekonomiassistent? Sök till Makita Sverige i Stockholm nu!

Nu har du som är i början av din karriär som ekonomiassistent inom leverantörs- och kundreskontra chansen att få jobba hos ett familjärt företag som verkar globalt och som står inför en spännande framtid och utveckling. Med driv, engagemang och nyfikenhet kan detta uppdrag bli en viktig hörnsten i din framtida karriär. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som ekonomiassistent hos Makita Sverige kommer du att få jobba i ett litet och sammansvetsat team på 3 personer i en internationell verksamhet under minst 12 månaders föräldravikariat. Du kommer att få möjligheten att arbeta brett inom leverantörs - och kundreskontra samt delta i olika projekt. Då Makita Sverige är ett familjärt men ändå internationellt företag kommer du skapa många nya kontaktytor som stärker ditt professionella nätverk. Den föränderliga och dynamiska miljön på Makita Sverige kommer också ge tillfällen till utveckling både på det professionella och personliga planet.

Du kommer att arbeta ute hos vår kund som konsult via TNG under hela uppdragsperioden. För oss på TNG är det viktigt att du känner dig trygg i din anställning hos oss, därför är det bra för dig att veta att vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som ekonomiassistent kommer du:
  • Ansvara för alla moment inom leverantörsreskontra
  • Hantera kundreskontra vid behov
  • Hantera bokningar manuellt såväl som digitalt
  • Delaktig vid månads och årsbokslut samt ansvara för avstämningen av en del balanskonton
  • All övrig administration som kan uppkomma på en ekonomiavdelning
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Ekonomiavdelningen består idag av 3 personer och är på många sätt navet i organisationen. Många avdelningar och personer vänder sig till ekonomiavdelningen, främst säljorganisationen. Tjänsten är på heltid med 38 h arbetsvecka och förväntad start kommer vara i maj 2019. Kontoret är hemtrevligt och ligger nära pendeltågsstationen Rotebro / Upplands Väsby i Sollentuna. Gratis parkering finns även för den som har egen bil.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med relevant utbildning och erfarenhet av både leverantörsreskontra, kundreskontra och avstämningar. Du behöver ha goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift eftersom vi är ett internationellt bolag och kommunicerar på båda språken internt. Vi tror att du är systemvan och har grundläggande kunskaper i Excel.

Det krävs att du har ett noggrant och strukturerat arbetssätt, då du kommer att arbeta självständigt med dina arbetsuppgifter. Att du är driven och engagerad till din natur kommer vara positivt för din karriärutveckling hos Makita Sverige. Ett prestigelöst förhållningssätt och en positiv attityd välkomnas varmt som ytterligare bidrag till den redan trevliga och goda stämningen på kontoret.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Cilla Lennér
Telefon 0736790621
Område Sollentuna
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 6 juni 2019 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/