Försäljningschef, Scandinavian WeldTech

Försäljningschef, Scandinavian WeldTech

Vi söker en Försäljningschef som tillsammans med oss vill utveckla våra kundrelationer och oss själva, medan vi växer på våra nordiska marknader.

Tjänsten

Som Försäljningschef för SWT-koncernen ansvarar du för och utvecklar strategier kring försäljning i våra marknader i Sverige, Danmark och Norge, samt för affärsplanens utveckling och efterlevnad.

I tjänsten ingår personalansvar där du fungerar som mentor och stöd till de kommersiella projektledarna vid försäljning och kundkontakter. Du är mycket aktiv i dina relationer, både till din personal och till våra kunder, och du kommer vara delaktig och medverkande i större offerter och ordertecknande.

Du ansvarar för försäljningsbudget och tjänsten ingår i ledningsgruppen. Säljteamet finns i Borlänge, Sollentuna, Köpenhamn och Rostock. Du rapporterar till VD.

Tjänsten är tillsvidare med start så snart som möjligt. Heltid, dagtid och placeringsort Sollentuna (helst) eller Borlänge (diskuteras). Ange gärna i ansökan vilket du föredrar. Du kommer resa en del i denna tjänst, ca 5-10 dagar per månad beroende på bostadsort.

Kvalifikationer

För att lyckas i denna roll behöver du ha lång erfarenhet från arbete där du har fungerat som säljare, inköpare, projektledare, entreprenadingenjör eller liknande inom byggbranschen. Du har haft personalansvar eller annan ledande roll. Verksamhetsutveckling samt strategiska och analytiska arbetsuppgifter har varit ett självklart inslag i dina tidigare arbeten.

Du talar och skriver svenska och engelska flytande, tyska är meriterande.
Erfarenhet av eller kunskap om entreprenadjuridik och avtal är mycket meriterande.

Personliga egenskaper

Din framåtanda och positivitet smittar av sig som den coachande lagspelare du är! Du har en öppen och ödmjuk attityd som gör att du skapar goda relationer med såväl kollegor som kunder och leverantörer.

Självklart har du sinne för affärer och är initiativtagande. Du ser fördelarna med strukturerade arbetssätt och visar ledaregenskaper genom att låta andra växa under din guidning.

Dina personliga egenskaper är viktiga för att lyckas då du kommer till ett företag med en stark framtidstro där engagemang, utveckling och yrkesstolthet har en central roll.

Välkommen med din ansökan!

I den här rekryteringen samarbetar Scandinavian WeldTech med Lundin & Boström. Vill du veta mer om tjänsten, kontakta gärna Maria Lindström, tel 070-510 12 50, maria.lindstrom@lundinbostrom.se

Vi tar endast emot ansökan via vår hemsida lundinbostrom.se

Ansök så snart som möjligt då vi kommer hantera ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Mer info
Kontaktperson Maria Lindström
Telefon 070-5101250
Email Mejla Maria Lindström
Område Sollentuna
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.lundinbostrom.se
Sista ansökningsdag 26 okt 2019 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lundin & Boström jobbar med rekrytering, uthyrning av resurskonsulter och HR-projekt åt företag i olika branscher. Lundin & Boströms kärnvärden är Närhet, Engagemang och Kvalitet. De beskriver vad vi står för och hur vi jobbar. Vi är en expanderande arbetsgivare som värnar om nära relationer med såväl våra medarbetare som våra kunder. Vår huvudsakliga marknad är Dalarna med omnejd, men vi har också genomfört uppdrag på andra platser i landet och världen.