Uppräkningspersonal till vårt kontor i Stockholm - nattarbete

Uppräkningspersonal till vårt kontor i Stockholm - nattarbete

Som uppräkningspersonal har du ett stort ansvar. Du kommer utföra uppdrag åt bland annat banker och handel tillsammans med ditt team av härliga kollegor. Ni kommer att, med hjälp av maskiner, sköta uppräkning av valuta, slutbokning av dagskassor, äkthetskontroll av kontanter, hantering av ordrar från kunder samt packning av växel.

Våra grundläggande krav är inte många, men väldigt viktiga för att vår relation ska bli så bra som möjligt.
För att bli uppräknare vid Loomis är kraven;
  • Du ska vara minst 18 år
  • Ha fullgjort en gymnasieutbildning eller liknande.
  • Behärska det svenska språket i både tal och skrift
  • Vara ostraffad, drogfri och ha ordnad privatekonomi.

För att trivas hos oss tror vi att du, precis som vi, är en ärlig och lojal teamspelare. Arbetet som uppräknare kräver även att du är stresstålig, serviceinriktad och noggrann.
Vad erbjuder vi:
  • Interna utvecklingsmöjligheter - Vi vill såklart att du ska stanna i vårt bolag, därför erbjuder vi många olika utvecklingsmöjligheter. Med tiden kan du både växa i din roll, med fler arbetsuppgifter och större ansvar, eller vidare till en helt ny roll inom företaget.
  • Stark teamkänsla - du kommer snabbt att komma in i en härlig arbetsgrupp. Här spelar det ingen roll vilken befattning du har eller hur länge du jobbat hos oss - alla är lika viktiga för vårt bolag.
  • Mångfald - Vi tror på mångfald med anställda med olika kunskaper och bakgrund för att bygga upp en så stark företagskultur som möjligt.
Jobbet är nattarbete.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Lovisa Lindgren
Telefon 08-522 248 37
Email Mejla Lovisa Lindgren
Område Sollentuna
Yrkesroll Administration, Service & Kundtjänst, Serviceyrken, Säkerhet & Skydd
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.loomis.se
Sista ansökningsdag 30 sept (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

dLoomis i Sverige har idag ca 1 000 medarbetare med placering på 12 orter. Vi startade 1934 och är idag Sveriges största företag inom kontanthantering.

Vi har som målbild att vara branschens mest attraktiva företag att arbeta i och har blivit utnämn till Karriärföretag 2018. Därför lägger vi mycket tid och energi på att se till att våra medarbetare har det bra och trivs hos oss.