Uppräkningspersonal sökes för sommaren och vid behov

Uppräkningspersonal sökes för sommaren och vid behov

Arbetsuppgifter
Som uppräkningspersonal bär du ett stort ansvar. Du kommer utföra uppdrag åt bland annat banker och handel tillsammans med ditt team av härliga kollegor. Ni kommer att, med hjälp av maskiner, sköta uppräkning av valuta, slutbokning av dagskassor, äkthetskontroll av kontanter, hantering av ordrar från kunder samt packning av växel.

Kompetens och personliga egenskaper
Våra grundläggande krav är inte många, men väldigt viktiga för att att du ska kunna utföra arbetet på bästa sätt. För att bli uppräknare ska du:
  • vara 18 år eller äldre
  • ha fullgjort en gymnasieutbildning eller liknande
  • behärska det svenska språket i både tal och skrift
  • vara ostraffad, drogfri och ha ordnad privatekonomi.

För att trivas hos oss tror vi att du, precis som vi, är en ärlig och lojal teamspelare. Arbetet som uppräknare kräver även att du är stresstålig, serviceinriktad och noggrann.

Anställningsvillkor
Tjänsten är en behovsanställning med ett sommarvikariat heltid under juni-augusti. Behov av extra arbetskraft utöver sommaren kan förekomma från tidig morgon till sen kväll, samt nattetid.

Vi kommer att intervjua fortlöpande under ansökningstiden och tillträde sker enligt överrenskommelse. Lön enligt kollektivavtal med Svenska Transportarbetarförbundet.
Mer info
Område Sollentuna
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Extrajobb, Projekt- / Visstidsanställd, Vikariat
Hemsida http://www.loomis.se
Sista ansökningsdag 12 mars (55 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Loomis Sverige AB är marknadsledande inom värdehantering. Basen i vår verksamhet är att på ett tryggt, säkert, pålitligt och effektivt sätt hantera kontanter och värdeföremål. Vi ser helt enkelt till att flödet av kontanter fungerar så enkelt som möjligt i samhället. Vi är drygt 900 medarbetare och finns på 13 orter. Koncernen är internationell med huvudkontor i Stockholm. För sjätte året i rad får Loomis utmärkelsen Karriärföretag, ett av Sveriges mest spännande företag att göra karriär på. Tusentals företag utvärderas utifrån karriär- och utvecklingsmöjligheter, medarbetarengagemang, arbetsgivarvarumärke och mycket mer.