Loomis söker uppräkningspersonal till Stockholm

Loomis söker uppräkningspersonal till Stockholm

Arbetsuppgifter
Som uppräkningspersonal bär du ett stort ansvar. Du kommer utföra uppdrag åt bland annat banker och handel tillsammans med ditt team av härliga kollegor. Ni kommer att, med hjälp av maskiner, sköta uppräkning av valuta, slutbokning av dagskassor, äkthetskontroll av kontanter, hantering av ordrar från kunder samt packning av växel.

Kompetens och personliga egenskaper
Våra grundläggande krav är inte många, men väldigt viktiga för att vår relation ska bli så bra som möjligt. För att bli uppräknare ska du:
  • vara 18 år eller äldre
  • ha fullgjort en gymnasieutbildning eller liknande
  • behärska det svenska språket i både tal och skrift
  • vara ostraffad, drogfri och ha ordnad privatekonomi

För att trivas hos oss tror vi att du, precis som vi, är en ärlig och lojal teamspelare. Arbetet som uppräknare kräver även att du är stresstålig, serviceinriktad och noggrann.

Anställningsvillkor
Tjänsten är en heltidsanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Lön enligt kollektivavtal med Svenska Transportarbetarförbundet. Nattarbete kan förekomma. Ansökan med personligt brev och CV vill vi ha inlagt via vår rekryteringssida på www.loomis.se. Vi kommer att intervjua fortlöpande under ansökningstiden.
Mer info
Område Sollentuna
Yrkesroll Administration, Säkerhet & Skydd
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.loomis.se
Sista ansökningsdag 28 feb (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Loomis Sverige AB är marknadsledande inom värdehantering. Basen i vår verksamhet är att på ett tryggt, säkert, pålitligt och effektivt sätt hantera kontanter och värdeföremål. Vi ser helt enkelt till att flödet av kontanter fungerar så enkelt som möjligt i samhället. Vi är drygt 900 medarbetare och finns på 13 orter. Koncernen är internationell med huvudkontor i Stockholm. För sjätte året i rad får Loomis utmärkelsen Karriärföretag, ett av Sveriges mest spännande företag att göra karriär på. Tusentals företag utvärderas utifrån karriär- och utvecklingsmöjligheter, medarbetarengagemang, arbetsgivarvarumärke och mycket mer.