Elektrikermontör sökes till Benning i Sollentuna

Elektrikermontör sökes till Benning i Sollentuna

Om tjänsten

Vi söker dig som är tekniskt intresserad har som har erfarenhet av montering. Har du gått en teknisk utbildning med inriktning mot el så ser vi dig som extra intressant. Som person ska du vara noggrann, ha ett öga för detaljer. Du ska kunna arbeta både självständigt och med andra, det är viktigt att du har en god samarbetsförmåga då du har mycket kontakt med både kollegor, arbetsledare och konstruktörer.

Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är dagtid 8-17 med möjlighet till flextid.

Urvalet sker löpande och anställningen startar omgående så sök tjänsten redan idag!

Om Logent

Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management för logistikintensiva verksamheter. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2016 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK. Logent AB är auktoriserade genom Almega och AEO-certifierade samt certifierade enligt ISO9001 och ISO14001.

Om kunden

Benning är en verkstad specialiserad på reparation av elektriska maskiner och system. Från maskinreparationsverksamheten har dagens el- och maskintjänster utvecklats till ett av Europas ledande servicecenter för alla typer av elektriska maskiner.

Arbetsuppgifter

Som montör hos Benning kommer du huvudsakligen arbeta med montering av unika kundanpassade strömförsörjningsystem.

Arbetsuppgifterna består av att läsa el-scheman, ritningsunderlag och materiallistor. Utifrån dessa ska du sen självständigt kunna plocka material, bygga och koppla.
Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift, grundläggande kunskaper i engelska samt datorvana är ett krav.
Mer info
Område Sollentuna
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker, Industri & Anläggning, Montör, Transport & Logistik, Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Logent
Sista ansökningsdag 24 juni (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management för logistikintensiva verksamheter. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2015 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK. Logent AB är auktoriserade genom Almega och AEO-certifierade samt certifierade enligt ISO9001 och ISO14001.