Supporttekniker till företag inom recycling

Supporttekniker till företag inom recycling

Vill du arbeta i natursköna Norrviken i ett stabilt familjeföretag som gör världen lite bättre, varje dag? Vill du jobba med utmaningar och brinner för IT och har erfarenhet av applikationer? Då vill vi att du skickar din ansökan till oss!

Dina arbetsuppgifter
 • Arbeta med applikationsärenden inom 1:a och/eller 2:a linjens support
 • Lösa ärenden på ett effektivt sätt enligt gällande riktlinjer, standarder och prioriteringar
 • Arbeta proaktivt för att minska antalet ärenden
 • Delta i projekt och förvaltningsåtaganden
 • Utföra installationer av hård- och mjukvara
 • Vid behov kontakta externa parter
 • Samarbeta med andra delar av organisationen
 • Dokumentera rutiner och instruktioner
Din profil
Du kommer vara en viktig del i företagets Servicedesk. Vi söker dig med goda erfarenheter av supportarbete i en servicedesk och som tidigare arbetat med support av applikationer.
 • God kompetens inom Microsoftprodukter (såsom AX, AD, Windows server, Windows OS, Office365 mm) i komplexa miljöer
 • God vana av att arbeta i ärendehanteringssystem (Pure Service)
 • Meriterande med goda nätverkskunskaper eller om du arbetat med Dynamics
 • Ha kunskap gällande ITIL-processer
Din personlighet är helt rätt om du har god social kompetens och lätt för att samarbeta med andra i team. Du ser fördelen med att dela med dig av din kunskap till övriga i teamet och du är pedagogisk i ditt sätt att vara. Du hanterar stress på ett bra sätt och tar dig an ärenden och arbetsuppgifter med tålamod. Du kan uttrycka dig väl på svenska och engelska i tal och skrift, önskvärt en förståelse för norska och danska, då företaget har Servicedesk för hela Skandinavien.

Har du några funderingar kring tjänsten?
Välkommen att kontakta:
Talent Aquisition Manager, Julia Lööv
julia.loov@totalresurs.se

Om Total Resurs
Vi är inget traditionellt rekryteringsföretag. Vi sätter kvalitet framför kvantitet. Genom ett personligt engagemang, kompetensbaserat rekrytering, med individen i fokus skapar vi givande och hållbara relationer. Vi tror just att det vinnande konceptet handlar om att omge sig med engagerade människor. Det är inte enbart ett företags visioner eller en slående uppfinning som gör oss konkurrenskraftiga och lyckosamma, utan det är människors engagemang. Människor som får utvecklas och använda hela sin potential och kraft kan nå hur långt som helst. Vårt mål är enkelt: du ska nå dina. Total Resurs är en leverantör av konsult- och rekryteringstjänster inom IT, där erfarenhet och hög kompetens är lika viktigt som äkta engagemang och hjärta. Total Resurs ingår i Total-koncernen som grundades 2011 med säte i Stockholm. Vi är idag ca 35 medarbetare, varav 28 konsulter. Vi vill vara skickligare, närmare och ge mer. Bakom Total Resurs står erfarna entreprenörer och några av marknadens främsta konsulter och medarbetare. Många av oss har mer än 25-års erfarenhet av avancerad IT-konsultverksamhet, försäljning och rekrytering. Vi bygger det företag vi själva alltid velat arbeta i och som kunder vill arbeta med.
Mer info
Område Sollentuna
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Total Resurs AB
Sista ansökningsdag 29 mars 2020 (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget är Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö. De samlar in, behandlar och återvinner avfall och restprodukter från näringsliv, organisationer och hushåll över hela Sverige, Norge och Danmark. Deras erfarna och professionella medarbetare tror på enkla lösningar, ansvarstagande, helhetssyn och framåtanda. Företaget är fler än 1700 medarbetare i Sverige. Koncernen finns dessutom i Danmark, Norge och Estland. Totalt är det 2500 personer i hela koncernen. Företaget omsätter över 6 miljarder SEK per år och deras medarbetare har fler än 1600 fordon till sin hjälp.

Här erbjuds du att arbeta i ett företag med stark entreprenörsanda och driv med fullt fokus på tillväxt. Bra förmåner och stora möjligheter till utveckling.