Strategisk IT-inköpare till större industriföretag

Strategisk IT-inköpare till större industriföretag

Strategisk IT-inköpare till större industriföretag

ValueOne söker en erfaren strategisk IT-inköpare för ett konsultuppdrag i norra Stockholm på 9 månader. Den strategiska IT-inköparen skall bland annat arbeta med Cybersäkerhet.

Om rollen
Den strategiska inköparen ansvarar kategorin IT och genomför upphandlingar och förhandlingar med befintliga och nya leverantörer. I uppdraget ingår att hantera nya inköpsinitiativ avseende både små och stora leverantörer där du samtidigt förväntas hantera förvärv och avyttringar av bolag inom kategorin IT.

Huvudsakliga arbetsuppgifter i rollen:
  • Utveckla inköpsstrategier
  • Driva och initiera upphandlingar
  • Leda pris- och avtalsförhandlingar
  • Utarbeta beslutsunderlag
  • Kommunicera med intressenter om befintliga och nya leverantörsavtal
Erfarenhet och kompetens
För uppdraget krävs att du har några års erfarenhet av strategiskt inköp inom kategorin IT. Vi söker dig som är en gedigen projektledare och har viss erfarenhet av Cybersäkerhet. Det är meriterande om du har en akademisk utbildning inom ekonomi, teknik eller Supply Chain. Som person är du självgående, proaktiv, resultatorienterad och har stark analytisk förmåga. Du är en rutinerad kommunikatör och förhandlare som är van att arbeta i team. Vidare är du skicklig på att bygga relationer och får gärna ha erfarenhet från strategiskt inköp i globala företag och organisationer. Rollen kräver att du är flytande i engelska både i tal och skrift.

Ansökan

Du är välkommen att skicka in din ansökan via vår hemsida på: https://valueone.se/aktuella-jobb/. Uppdragen tillsätts löpande varför vi gärna vill ha din ansökan så fort som möjligt. För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till Olof Widmark, 070 786 80 99.

ValueOne är specialister inom Supply Chain management, inköp och logistik. Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags Supply Chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.
Mer info
Område Sollentuna
Yrkesroll Data & IT, Transport & Logistik, Inköp, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 6 nov 2021 (39 dagar kvar)