Teknisk Säljare/ Automationsingenjör

Teknisk Säljare/ Automationsingenjör

TR Electronic är ett avancerat, privatägt teknikföretag som tycker om utmaningar. Vi har funnits på den svenska automationsmarknaden sedan 1983. Med denna långa erfarenhet som en stabil leverantör, inom svensk industri, så vet vi vad som behövs för att göra våra kunder nöjda. Våra kunder återfinns i alla branscher, från maskintillverkare till stora komplexa tillverkningsprocesser. För att kunna möta alla krav och önskemål har vi under årens lopp utvecklat bredd, flexibilitet och ett nära samarbete med tillverkare runt om i världen.

TR Electronic har valt leverantörer som verkligen levererar. Läs mer på http://www.trelectronic.se

Företaget expanderar och vi söker nu en motiverad

Teknisk Säljare/ Automationsingenjör

Din person:

Vi söker dig som är en energisk, motiverad och är villig att arbeta hårt för att uppnå både dina egna och företagets målsättningar såsom teknisk säljare inom främst försäljningsområdet Sverige.

Det är viktigt att du förutom ett eget driv och vilja också är något av en "entreprenör" med en "bra näsa för affärer" för att kunna hjälpa dina kunder och prospekts uppnå optimala lösningar, både när det gäller kostnadsbesparingar och effektivitet. Vi söker i första hand dig som har flerårig erfarenhet av teknisk försäljning inom industrin. Utbildning inom automation, el- eller maskinteknik är ett extra plus.

Du är en bra relationsbyggare med sunt förnuft som skapar förtroende genom grundläggande teknikförståelse och ett genuint intresse av att lösa kundernas problem och hitta de rätta lösningarna.


Tjänsten:


Din arbetsuppgift är att ta hand om och utveckla nuvarande kundkontakter och även skaffa nya kunder inom främst Sverige. Du arbetar med frihet under ansvar och planerar dina arbetsuppgifter på ett effektivt och strukturerat sätt. Tjänsten innefattar ca 30 resdagar per år. Arbetsuppgifterna fordrar goda språkkunskaper i både svenska och engelska. B-körkort för bil är ett krav.

Vi erbjuder en mycket intressant utmaning med goda anställningsvillkor! För rätt person finns möjligheter till avancemang och delägarskap i en intressant marknad med stor utvecklingspotential. Företaget finns i trevliga lokaler i Sollentuna, på norra sidan av Stockholm. Alternativ placeringsort är Ängelholm.

Ansökan:

I denna rekrytering samarbetar vi med Teknisk Säljkraft. Kontaktperson är Kurt Ståhl som du når på tel 0739-465 805. Vi kommer att göra intervjuer löpande så skicka in din ansökan snarast möjligt. Ansök enkelt på separat hemsida www.karisma.se dock senast den 20 september.
Mer info
Område Sollentuna
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 1 okt 2020 (2 dagar kvar)