Supporttekniker för röntgenprodukter

Supporttekniker för röntgenprodukter

Om tjänsten
Som supporttekniker arbetar du med dagliga serviceärenden med våra kunder inom tandvården. Du arbetar med telefon, mail och övervakningssystem för att hantera våra serviceärenden. Ärenden är ofta av bred karaktär: teknisk support, felsökning, uppgraderingar, förebyggande underhåll och installationer.
Du har din arbetsplats på kontoret men kan på sikt även behöva stötta våra kunder och tekniker på fältet vid behov.

Krav och personliga egenskaper
Att arbeta i en serviceorganisation med många interna och externa kontakter kräver ett kundorienterat beteende och mycket god social förmåga. Vi söker dig som en hjälpsam problemlösare som kan hantera förtroende och ta stort ansvar för att lösa kundernas utmaningar. Vi ser att du är serviceinriktad, strukturerad och noggrann i din roll. Du behöver vara bekväm med att hantera våra kunder och eventuella frågor som de kan ha. Då du arbetar mycket under eget ansvar är det viktigt att du kan arbeta självständigt samt kan driva dina arbetsuppgifter framåt, men också att du samarbetar väl med dina kollegor. Du trivs med att vilja hjälpa våra kunder och kollegor samt att dina arbetsdagar kan behöva omprioriteras och därför behöver du vara flexibel
Då vi är ett medicintekniskt företag är det viktigt att du även är mycket noggrann så att ditt arbete blir utfört korrekt. Vi ser gärna personer med olika etniska bakgrunder och kvinnliga sökande till denna spännande roll.

Övriga krav:
  • Gymnasialexamen med fördel inom teknik och IT
  • B-körkort
  • Du uttrycker dig väl i svenska i tal och i skrift
  • Ha goda kunskaper om mjukvara, hårdvara och databaser.
  • Vara organiserad och strukturerad
  • Kunna förstå kundens behov.
  • God teknisk förmåga.
  • Är en problemlösare
  • Önskvärt är att du har erfarenhet från branschen.
Mer info
Email Mejla KaVo Sverige
Område Sollentuna
Yrkesroll Data & IT, Service & Kundtjänst, Serviceyrken, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.kavo.se
Sista ansökningsdag 4 sept 2022 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om KaVo
Kavo säljer, servar och installerar
tandläkarutrustning/röntgenutrustning mot såväl privata som offentliga tandvårdskliniker i Sverige. Vi ingår i en global koncern och är ett av de största företaget inom dental utrustning. Sverige är ett helägt dotterbolag med huvudkontor i Sollentuna, Stockholm med cirka 45 anställda. KaVo har en lång historia och vi är erkända för en god service och långsiktiga relationer mot våra kunder.

Rekryteringsföretag undanbedes kontakt

Frågor besvaras av vår servicechef per.dufva@kavo.com

Skicka din ansökan till rekrytering.se@kavo.com