Speciallärare i matte och svenska

Speciallärare i matte och svenska

Det ska inte spela någon roll vad eleverna har för bakgrund; med Klaras kompetenta lärares ledning och våra tydliga strukturer som stöd är vårt mål alltid att de ska bli väl rustade för såväl arbetsmarknad som vidare studier. Vi bygger relationer, ställer krav och uppmuntrar höga ambitioner. Goda resultat sporrar till nya framgångar och ger en starkare självkänsla. Det är detta som ger individen ökade möjligheter.

Vill du vara med på en spännande resa tillsammans med oss? Vill du vara med att påverka, utveckla och samtidigt utmanas tillsammans i vårt kommande varumärkesarbete? Ta chansen att bli en av oss!

Det här är Klara Teoretiska Gymnasium Sollentuna

Klara Sollentuna ligger central i Sollentuna centrum, nära till tåg och buss. Vi är en liten gymnasieskola med ca 200 elever och 25 personal. Vi erbjuder Naturprogrammet, ekonomiprogrammet och samhällsprogrammet. Vi har många elever som är ambitiösa och engagerade i samhället omkring sig. Vår personal är relationsbyggande och engagerad och har goda möjligheter att vara med och påverka utvecklingen av verksamheten

Det här söker vi

Vi söker dig som är speciallärare i svenska och matematik och/eller grundskollärare i dessa ämnen. Vi har många elever som har bott kortare tid i Sverige och behöver mer stöd att utveckla språket. Fler av våra elever behöver också mycket stöd i matematik för att förstå grundarna, för att igen kunna lättare följa kursens innehåll och tempo.

Du har god förmåga att bygga relationer och samarbeta med både elever och kollegor samt att omsätta dina ämnes-/ yrkeskunskaper i enskilda elevers lärande. Som medarbetare hos oss ställer du krav, uppmuntrar höga ambitioner och rustar eleverna för såväl arbetsmarknad som vidare studier.

Vi vill nu starta en studio för elever som behöver annan skolmiljö och för de elever som behöver mer stöd i sina kurser, ditt uppdrag kommer innebär att möta eleverna här, samt att stödja elever i klassrumssituation. Du förväntas både arbeta med elever individuellt och i mindre grupper.

Det här erbjuder vi dig

Du kommer vara en del av en spännande och modern verksamhet med stora möjligheter till utveckling och inflytande. På Klara Teoretiska Gymnasium har vi självklart kollektivavtal och de förmåner och försäkringar som medföljer. Detta innefattar bland annat tjänstepension och pensionsrådgivning och utöver det har vi ett generöst friskvårdsbidrag, personalrabatter samt möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling via vår förmånswebb. Vidare blir du en del av norra Europas största utbildningskoncern där möjligheterna är stora för såväl personlig- som yrkesmässig utveckling.
  • Tjänsten är visstidsanställning som sträcker sig i första hand till 2021-06-20, med start så snart som möjligt.
  • Det finns mycket goda möjligheter till fortsatt tjänst med tillsvidareanställning.
  • Tjänsten är om 75 -100% .
Intresserad?

Om den här tjänsten låter som något för dig ansök gärna så snart som möjligt via vårt rekryteringssystem då urval och intervjuer sker löpande. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag.

Vid frågor kring tjänsten eller processen, kontakta rektor Karianne Stensrud på telefon 073 665 1932 eller e-post: karianne.stensrud@klaragymnasium.se.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Sollentuna
Yrkesroll Utbildning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 5 mars 2021 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

KLARA Teoretiska Gymnasium är skolan med ambition att vara den bästa förberedelsen för vidare studier och rusta eleverna för en värld av möjligheter där de med sin kunskap, sitt engagemang och driv kan göra skillnad. Vi vill att våra elever genom sin utbildning kan bidra till att skapa en hållbar och bättre värld. Våra utbildningar genomsyras bland annat av FN:s globala mål för hållbar utveckling med en tydlig internationell prägel. Vi består av 11 skolor, från Malmö i söder till Sundsvall i norr. Läs mer om oss på www.klaragymnasium.se.