Vi söker en säljare till KGK Solutions

Vi söker en säljare till KGK Solutions

Vill du jobba med aktiv försäljning inom ett företag som satsar på framtidens mobilitet? Då vill vi ha med dig i vårt säljteam!

Vi erbjuder dig

Hos oss finner du några av världens ledande varumärken inom sina respektive områden. Du kommer att jobba i en verksamhet med erfarna kollegor där öppenhet, pålitlighet och kunnighet är vår vardag. Hos oss finner du också tryggheten i att vara en del av ett stort och väletablerat företag.

Tjänsten

I rollen som säljare:
  • Söker du upp nya kunder och utvecklar befintliga kundrelationer
  • Presenterar, förhandlar och driver du affärer till avslut
  • Representerar du KGK Solutions och våra varumärken på mässor och konferenser
  • Initierar du marknadsaktiviteter i syfte att generera försäljning
  • Utgår du från Stockholm med Sverige som din arbetsplats och planerar mycket av jobbet själv
Huvudkontoret för KG Knutsson AB ligger i Sollentuna, Stockholm.

Några av de tjänster som vi utvecklar och erbjuder våra kunder inom KGK Solutions:

Kompetens & erfarenhet

Vi söker dig som har flera års erfarenhet av försäljning där det ingår att metodiskt planera, genomföra och följa upp kundbesök. Meriterande är erfarenhet kring försäljning av IT-tjänster B2B. Du har förmodligen genomfört en grundläggande försäljningsutbildning/akademisk utbildning. Du har en högt driv och brinner för att skapa långsiktiga affärsrelationer. Du är en självständig person som är trygg med att presentera inför större grupper. Du är förtroendeingivande, lösningsorienterad och lyhörd för kundens behov. Du behöver vara flexibel kring resor och arbetstider för tjänsten innebär ca 40 övernattningar per år. Du innehar körkort.

Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska.

Låter detta intressant? Urval sker löpande varför vi ber dig att söka så snart som möjligt, dock senast 2019-11-03.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Per Gillberg tel 08-92 30 00 som är affärsenhetschef.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Sollentuna
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 nov 2019 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

KG Knutsson AB

KG Knutsson AB är sedan 1946 smörjmedlet i den svenska fordonsbranschen. Vi är ett företag som tror på långsiktiga relationer, därför jobbar vi med starka varumärken och skapar affärer som gynnar alla parter. Vi kan erbjuda en stimulerande miljö där du får jobba med intressanta människor, produkter och tjänster i en omvärld och bransch som ständigt förändras. Vi ger våra leverantörer vårt distributionsnät medan våra kunder får de bästa varumärkena, allt inpackat i vår produktkunskap och precisa distribution. Vårt produkt- och tjänstesortiment är bredast i branschen och på vår e-handelsplats autokatalogen.se hittar våra partners mer än en halv miljon artiklar. Förutom i Sverige finns KGK även i Norge, Finland, Estland, Lettland och Litauen. Vi är totalt ca 950 medarbetare, har en privat ägare och omsätter ca 3 miljarder SEK gör bolaget till en stabil aktör. Besök gärna kgk.se och autoexperten.se för mer information.