Utvecklingsmöjligheter för dig som är elektriker

Utvecklingsmöjligheter för dig som är elektriker

KGK är en stark aktör på den svenska fordonsmarknaden och en självklar leverantör av eftermarknadsprodukter- och tjänster. Kategorin E-mobility som innefattar allt inom elbilsladdning växer kraftigt och vi behöver därför stärka upp teamet med en Produktspecialist. Är du en driven elektriker som vill vara med på en spännande resa för att bygga upp detta område hos oss?

Vad gör du hos oss?

Inom KGK jobbar vi med försäljning av de starkaste varumärkena så som Charge Amps och Garo CTEK. Vi har ett rikstäckande nätverk av elektriker som installerar laddboxar på mer än 70 orter och ett eget betal- och administrationssystem - Carsmart EVcharge.

Som produktspecialist för E-mobility på KGK är man den självklara länken mellan leverantör/tillverkare och försäljning. Tjänsten är väldigt varierad där din kompetens är avgörande för att vi ska kunna driva affären framåt. I arbetsuppgifterna ingår bland annat specialistsupport, artikeladministration, omvärldsbevakning, utbildning av våra återförsäljare och sortimentsveckling.

Våra ledord är öppna, kunniga och pålitliga vilket genomsyrar hela vår familjära organisation.
Tjänsten utgår från vårt kontor i Sollentuna men det förkommer resor primärt inom Sverige.

Vi söker dig som
 • Är utbildad elektriker
 • Har arbetslivserfarenhet inom yrket, gärna med erfarenhet inom elbilsladdning
 • Du har god förmåga att uttrycka dig, både muntligen och skriftligen
 • Behärskar svenska väl i tal och skrift då det krävs i det dagliga arbetet
 • Behärskar Office-paketet
 • Har lätt för att lära dig nya IT system
 • Har B-körkort
Som person är du noggrann och effektiv. Rollen kräver att du är strukturerad, löser problem och arbetar metodiskt. Du en lagspelare och tycker om att skapa och bibehålla goda relationer med såväl kollegor, kunder och leverantörer.

Vi erbjuder dig

KG Knutsson sitter i trevliga lokaler i Sollentuna nära till bra kommunikationer. I rollen erbjuds du:
 • Stabil arbetsgivare och trevliga kollegor
 • Ett omväxlande arbete
 • Ett arbete där du tillsammans med kollegorna planerar det dagliga arbetet
 • Att arbeta med tjänster som kan anpassas efter våra kunders behov
 • Flextid
För rätt person med driv och engagemang finns det goda utvecklingsmöjligheter inom företaget.

Mer information
Tjänsten är placerad inom KG Knutssons affärsenhet KGK Solutions Du rapporterar till affärsenhetschefen. För mer information om företaget besök kgk.se.

Om KGK:
https://dhbw653w4vku.cloudfront.net/uploads/2021/04/kgk-filmen-vi-for-manniskor-framat2.mp4

Som slutkandidat i vår rekryteringsprocess kommer du bli bakgrundskontrollerad förutsatt ditt medgivande. Vänligen se över ditt CV innan ansökan. Vi samarbetar med 2Secure som är ett säkerhetsbolag och en internationell aktör inom bakgrundskontroller.

Ansökan

Din ansökan vill vi ha snarast möjliga då urval och intervjuer sker löpande. Sista ansökningsdag är den 18 december.

För frågor kontakta: Per Gillberg, Affärsenhetschef KGK Solutions, eller Sofie Kihlström, HR-Manager. Du når oss via växeln på nummer 08-92 30 00.

Arbetstid/Varaktighet: Heltid, månadslön, tillsvidare. Vi tillämpar provanställning.
Placeringsort: Sollentuna

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Hos oss KGK kommer du till en engagerad arbetsgivare som är mån om dig. Till rollen söker vi dig som vill fortsätta din karriär hos ett snabbrörligt och flexibelt företag. Känner du dig träffad ser vi fram emot din ansökan!
Mer info
Område Sollentuna
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av KG Knutsson AB
Sista ansökningsdag 18 dec 2021 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

KG Knutsson AB

KG Knutsson AB tror på långsiktiga relationer, därför jobbar vi med starka varumärken och skapar affärer som gynnar alla parter inom transportbranschen. Vi erbjuder en stimulerande miljö där du får jobba med intressanta människor, produkter och tjänster i en omvärld och bransch som ständigt förändras. Vi ger våra leverantörer vårt distributionsnät medan våra kunder får de bästa varumärkena, allt inpackat i vår produktkunskap och noggranna distribution. Vårt sortiment är bland det bredaste i branschen och på vår e-handelsplats autokatalogen.se hittar våra partners mer än en halv miljon artiklar. Förutom i Sverige finns KGK även i Norge, Finland, Estland, Lettland och Litauen. Vi är totalt ca 1300 medarbetare, har en privat ägare och omsätter ca 4 miljarder SEK. Besök gärna kgk.se och autoexperten.se för mer information.