Tekniker till Teknisk Support

Tekniker till Teknisk Support

KG Knutsson AB söker ny medarbetare till vår avdelning Teknisk Support.

Vi söker dig som har teknisk kompetens och som gillar att ha kul på jobbet.
KGK är ett familjeägt företag där vi försöker leva efter våra värdeord; öppen, kunnig och pålitlig i allt vi gör. Är det värderingar som stämmer in på dig, då tycker vi du ska söka tjänsten som Teknisk Support hos oss.

Teknisk Support består idag av 7 personer och behöver nu förstärkning av ytterligare en medarbetare. Vi sitter på huvudkontoret i Sollentuna, norr om Stockholm. Här finns många trevliga och glada kollegor. Vi är en föräldravänlig arbetsplats där det bland annat finns ett nytt fräscht gym med gruppträningar där vi även yogar och tränar cirkelträning i anslutning till den nybyggda personalmatsalen.

Är du en social problemlösare?
Vårt Teknisk Supportteam hjälper våra kunder när det kommer till tekniska frågor, felsökning och rekommendationer som rör våra produkter. Via fjärruppkoppling mot kund diagnosticerar och felsöker du exempelvis diagnosverktyg som våra kunder använder sig av och du är även behjälplig vid installation och montering av utrustning. Sporadiska besök ute hos kund kan förekomma. Du är en van databasanvändare och vår avdelning tillhandahåller även support för ett par olika system. I rollen kommer du bland annat att:
  • Via telefon, mail och fjärruppkoppling diagnosticera och felsöka produkter och digitala verktyg
  • Vara behjälplig vid installation och montering av utrustning.
  • Då och då följa med olika kundbesök
  • Supportera system så som körjournalsystemet Easy Road, säkerhetssytemet Porche Car Connect, affärssystemet Verkstanet m.fl.
Vi tror att du gillar både fordon och teknik
Vi söker dig med stort intresse för teknik och IT, kanske arbetar du idag som montör/tekniker med mycket diagnos, felsökning och fordonsel och vill anta nästa utmaning i din karriär. Det är även bra om du har viss vana från att arbeta med olika fordonsrelaterade tillbehör.
Som person är du serviceminded, du har förmågan att förstå din kund och kan på ett pedagogiskt sätt förmedla information. Du trivs med problemlösning och är kreativ i ditt sätt att arbeta. Du är nyfiken och gillar att lära dig nytt och att dela med dig av din kunskap till andra.
För att du ska få så bra förutsättningar som möjligt kommer du att erbjudas interna utbildningar i våra produkter samt vara med på provmonteringar och produkttestning i vår verkstad.

Ansök idag
Din ansökan vill vi ha snarast möjligt då urval och intervjuer sker löpande. Sista ansökningsdag är den 10 december.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Tommy Andersson, AEC Teknisk Support på tel. 08-92 30 77 eller Carin Frånberg HR-Manager på tel. 08-92 30 22.

Som slutkandidat i vår rekryteringsprocess kommer du bli bakgrundskontrollerad förutsatt ditt medgivande. Vi samarbetar med 2Secure som är ett säkerhetsbolag och en internationell aktör inom bakgrundskontroller.

Arbetstid/Varaktighet: Heltid, månadslön, tillsvidare
Placeringsort: Sollentuna

För mer information om KGK, besök oss på www.kgk.se

Välkommen med din ansökan!

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
Mer info
Område Sollentuna
Yrkesroll Fordon, Bilplåtslagare, Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 10 dec 2020 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

KG Knutsson AB

KG Knutsson AB tror på långsiktiga relationer, därför jobbar vi med starka varumärken och skapar affärer som gynnar alla parter inom transportbranschen. Vi erbjuder en stimulerande miljö där du får jobba med intressanta människor, produkter och tjänster i en omvärld och bransch som ständigt förändras. Vi ger våra leverantörer vårt distributionsnät medan våra kunder får de bästa varumärkena, allt inpackat i vår produktkunskap och precisa distribution. Vårt sortiment är bredast i branschen och på vår e-handelsplats autokatalogen.se hittar våra partners mer än en halv miljon artiklar. Förutom i Sverige finns KGK även i Norge, Finland, Estland, Lettland och Litauen. Vi är totalt ca 1300 medarbetare, har en privat ägare och omsätter ca 4 miljarder SEK. Besök gärna kgk.se och autoexperten.se för mer information.