Redovisningsekonom

Redovisningsekonom

Vår fantastiska kollega Emina har bestämt sig för att gå i pension, därför söker vi nu en ny redovisningsekonom, är det dig vi söker?

Vi gillar att ha kul på jobbet, gör du?

KGK är ett familjeägt företag där vi försöker leva efter våra värdeord; öppen, kunnig och pålitlig i allt vi gör. Är det värderingar som stämmer in på dig, då tycker vi du ska söka jobbet som Redovisningsekonom hos oss. Redovisningsfunktionen är idag av 7 personer och vi sitter på huvudkontoret i Sollentuna, norr om Stockholm. Här finns rasande många trevliga och glada kollegor. Vi är en föräldravänlig arbetsplats där det bland annat finns ett nytt fräscht gym med gruppträning så som till exempel yoga, cirkelfys och en nybyggd personalmatsal där vi ofta samlas bland annat på fredagsfrukost.

Vi behöver en vass redovisningsekonom, är det du?

Gillar du ordning och reda? Göra avstämningar och ekonomiska sammanställningar och har vana av att jobba mot deadlines? Kanske har du även tidigare erfarenhet av lagerredovisning? Du kommer att jobba med flera bolag inom KGK och periodvis är det mycket att göra men vi hjälps alltid åt, såklart. Du kommer bl.a. att:
  • Ha övergripande ansvar över "egna" bolag, att följa upp och stämma av balans och resultatkonton, sammanställa för bokslut.
  • Ha stor delaktighet och ansvar i bokslutsarbete och årsredovisning
  • Delta i förbättrings- och utvecklingsarbetet inom ekonomiavdelningen.
  • Stämma av balanskonton
  • Sammanställa och betala moms- och arbetsgivaravgift deklarationer
  • Ge support till medarbetare i frågor kring bland annat kontering
  • Serva revisorer vid års- och förvaltningsrevision
  • Intresse för system och digitalisering
Vi är nyfikna på att träffa dig! För att vi som företag ska utvecklas behöver vi lagspelare med nyfiket sinne för att hitta lösningar. Vi tror att du är civilekonom eller gymnasieutbildad med praktisk erfarenhet är van att se helheten och gillar att ta ansvar hela vägen.

Ansökan Tjänsten är heltid, tillsvidare.
Låter detta intressant? Skicka in din ansökan redan idag, senast den 3 januari 2020
För frågor kontakta: Carin Frånberg; carin.franberg@kgk.se
Mer info
Område Sollentuna
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 jan 2020 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

KG Knutsson AB

KG Knutsson AB är sedan 1946 smörjmedlet i den svenska fordonsbranschen. Vi är ett företag som tror på långsiktiga relationer, därför jobbar vi med starka varumärken och skapar affärer som gynnar alla parter. Vi kan erbjuda en stimulerande miljö där du får jobba med intressanta människor, produkter och tjänster i en omvärld och bransch som ständigt förändras. Vi ger våra leverantörer vårt distributionsnät medan våra kunder får de bästa varumärkena, allt inpackat i vår produktkunskap och precisa distribution. Vårt produkt- och tjänstesortiment är bredast i branschen och på vår e-handelsplats autokatalogen.se hittar våra partners mer än en halv miljon artiklar. Förutom i Sverige finns KGK även i Norge, Finland, Estland, Lettland och Litauen. Vi är totalt ca 950 medarbetare, har en privat ägare och omsätter ca 3 miljarder SEK gör bolaget till en stabil aktör. Besök gärna kgk.se och autoexperten.se för mer information.