Marknadskoordinator med projektledaransvar för mässor och events

Marknadskoordinator med projektledaransvar för mässor och events

KG Knutsson AB söker nu en

Marknadskoordinator med projektledaransvar för mässor och events

Är du den vi söker?
Är du duktig på att planera och projektleda marknadsföringsaktiviteter med fokus på mässor och events? Tycker du om att vara spindeln i nätet för olika marknadsprojekt och samarbeta tätt med både produkt- och försäljningsavdelningar? Då kan det vara dig som vi just nu söker!

Rollen
I rollen ingår bland annat att:
  • Planera events, mässor och nätverksträffar tillsammans med respektive produkt och säljavdelning.
  • Ta fram briefer för intern och extern byrå
  • Presentera bestämda aktiviteter på interna säljkonferenser
  • Planera och genomföra mässor och events
  • Följa upp och utvärdera marknadsaktiviteter med fokus på mässor och events
Du kommer att få arbeta med många starka varumärken inom fordonsbranschen, Autoexperten - KGK:s egen bilverkstadskedja och produktvarumärken som Dräger, Hella, Webasto, Calix och Liqui Moly.
Du kommer att ingå i marknadsavdelningen som består av ca 20 medarbetare. Vi sitter i nya fräscha lokaler i Sollentuna, norr om Stockholm.

Vem är du?
Vi tror att du har minst 3 års arbetslivserfarenhet från marknadsavdelning alternativt från byråsidan i en roll som projektledare. Du har en eftergymnasial utbildning inom marknadsföring och projektledning. Du behärskar svenska och engelska obehindrat.

Som person är du öppen, kunnig och pålitlig. Du är duktig på Officepaketet och skapar enkelt presentationer, skriver protokoll och enklare kalkyler i Excel. Vi tror att du är noggrann utan att bli för detaljerad, ansvarstagande och serviceinriktad. Du tycker att det är roligt när det periodvis är mycket att göra, och du har inte svårt att be om hjälp. Du är en lagspelare med nyfiket sinne för att hitta lösningar.

Ansökan
Tjänsten är heltid, tillsvidare. Låter detta intressant? Skicka in din ansökan redan idag. För frågor kontakta: Carin Frånberg; carin.franberg@kgk.se

Välkommen med din ansökan senast den 5 oktober 2018.
Mer info
Område Sollentuna
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadskoordinator
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 5 okt (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

KG Knutsson AB

KG Knutsson AB är sedan 1946 smörjmedlet i den svenska fordonsbranschen. Vi är ett företag som tror på långsiktiga relationer, därför jobbar vi med starka varumärken och skapar affärer som gynnar alla parter. Vi kan erbjuda en stimulerande miljö där du får jobba med intressanta människor, produkter och tjänster in omvärld och bransch som ständigt förändras. Vi ger våra leverantörer vårt distributionsnät medan våra kunder får de bästa varumärkena, allt inpackat i vår produktkunskap och precisa distribution. Vårt produkt- och tjänstesortiment är bredast i branschen och på vår e-handelsplats autokatalogen.se hittar våra partners mer än en halv miljon artiklar. Förutom i Sverige finns KGK även i Norge, Finland, Estland, Lettland och Litauen. Vi är totalt ca 950 medarbetare, har en privat ägare och omsätter ca 3 miljarder SEK gör bolaget till en stabil aktör. Besök gärna kgk.se och autoexperten.se för mer information.