Koordinator för tung verkstadsutrustning - föräldravikariat

Koordinator för tung verkstadsutrustning - föräldravikariat

Vår koordinator kommer gå på föräldraledighet och vi behöver hennes ersättare.

Koordinator med ett teknikintresse, är det du?

Trivs du att ha många bollar i luften och vara spindeln i nätet är rollen som Koordinator för Tung verkstadsutrustning rätt för dig!

Vi gillar att ha kul på jobbet, gör du?

Gruppen befinner sig i en tillväxtfas med mycket nya och roliga utmaningar. Egenskaper som lösningsorienterad, systematisk och oerhört god kommunikationsförmåga kommer väl till pass i denna tjänst. Rollen innefattar ett brett område med varierande arbetsuppgifter och Du drivs av egen motor och är stresstålig.

Du kommer att ansvara för att planera och koordinera arbetet för våra servicetekniker så att rätt man är på plats vid rätt tid. Inventera befintliga schemalösningar samt administrativa arbetsuppgifter som till exempel fakturering och viss offerthantering ingår i rollen. Därför är det bra om du har god datavana, talar och skriver svenska obehindrat. Meriterande är tidigare erfarenhet av schemaläggningssystemet Asana samt CRM system. Vi ser gärna att du har körkort, men det är inget krav. Erfarenhet inom spedition, antingen genom utbildning eller arbetslivserfarenhet är bra att ha i denna roll. Ett visst antal resor förekommer också i form av konferenser, mässor och andra kundrelaterade aktiviteter.

KGK är ett familjeägt företag där vi försöker leva efter våra värdeord; öppen, kunnig och pålitlig i allt vi gör. Är det värderingar som även stämmer in på dig? Rollen ingår i ett team som idag består av 8 personer. Vi har ett tätt samarbete med produktavdelningen på KGK som sitter på huvudkontoret i Sollentuna, norr om Stockholm. Här finns många trevliga och glada kollegor.

Vi är en föräldravänlig arbetsplats där det bland annat finns ett nytt fräscht gym där vi även yogar med mera i anslutning till den nybyggda personalmatsalen.

Vi är nyfikna på att träffa dig!
För att vi som företag ska utvecklas behöver vi fler lagspelare med nyfiket sinne för att hitta lösningar. Tjänsten är heltid, vikariat. Låter detta intressant? Skicka in din ansökan redan idag. Undrar du något svara vi gärna på mail till : sven.wiklund@kgk.se

Titta gärna in på www.kgk.se och läs mer om vårt företag och hur vi jobbar med bl a hållbarhet.

Placering är i Sollentuna/Häggvik

Heltidstjänst, vikariat

Start per omgående eller efter överenskommelse

Sista dag för ansökan är den 17 maj 2021

Välkommen med din ansökan. Vi kommer att löpande intervjua - så tveka inte för länge!
Mer info
Område Sollentuna
Yrkesroll Administration, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Sista ansökningsdag 17 maj 2021 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

KG Knutsson AB

KG Knutsson AB tror på långsiktiga relationer, därför jobbar vi med starka varumärken och skapar affärer som gynnar alla parter inom transportbranschen. Vi erbjuder en stimulerande miljö där du får jobba med intressanta människor, produkter och tjänster i en omvärld och bransch som ständigt förändras. Vi ger våra leverantörer vårt distributionsnät medan våra kunder får de bästa varumärkena, allt inpackat i vår produktkunskap och precisa distribution. Vårt sortiment är bredast i branschen och på vår e-handelsplats autokatalogen.se hittar våra partners mer än en halv miljon artiklar. Förutom i Sverige finns KGK även i Norge, Finland, Estland, Lettland och Litauen. Vi är totalt ca 1300 medarbetare, har en privat ägare och omsätter ca 4 miljarder SEK. Besök gärna kgk.se och autoexperten.se för mer information.