Junior Projektledare

Junior Projektledare

KGK är ett familjeägt företag där vi försöker leva efter våra värdeord; öppen, kunnig och pålitlig i allt vi gör. Är det värderingar som stämmer in på dig?
Är Du redo att ta ett större ansvar, i en roll där du står för problemlösning och struktur? Vill du vara med och göra skillnad med syfte att förbättra affären kan detta vara rätt utmaning för dig!

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden

Som Projektledare på KGK fungerar du som spindeln i nätet i våra projekt och samarbetar tätt med olika funktioner inom KGK. Det kan även vara projekt med våra kollegor i Finland, Norge och Baltikum. Dagarna fylls bl a av möten, workshops, skapande av bra gruppdynamik, riskminimering samt administration.

Du är underställd chef för projektkontoret inom KGK, men kommer även att arbeta självständigt med olika projekt där du ansvarar för att planera, leda och följa upp det dagliga arbetet i projekten. Du ser till att projekten levererar i rätt tid, till rätt kostnad och med rätt produktkvalitet. Du koordinerar aktiviteter och rapporterar till projektägare och projektkontor. Du tar fram beslutsunderlag och projektkalkyler och presenterar för styrgrupp, ledningsgrupp och andra beslutande forum.

Din profil

Som person är du självständig, lyhörd och förtroendeingivande. Du har lätt för att bygga affärsmässiga relationer och kan kommunicera på olika nivåer samtidigt som du är strukturerad och har förmåga att prioritera mellan parallella projekt. Vidare är du positiv och prestigelös men räds inte att fatta avgörande beslut i pressade situationer.

Vi tror att du har någon eftergymnasial utbildning inom projektledning samt minst 3 års arbetslivserfarenhet från projektledning, gärna med inslag av IT. Vi använder oss av projektstyrningsmodellen PEJL, vilket är meriterande om du använt tidigare.

Du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift. Har du kunskaper i det finska språket är det meriterande.

Du trivs med att vara spindeln i nätet även om det mellan varven är snabba vändningar och högt arbetstempo. Du är en lagspelare med ett nyfiket sinne för att hitta lösningar.

Övrig information

Omfattning: Heltid, Tillsvidare, Månadslön
Placeringsort: Sollentuna

Ansök redan idag, vi kommer att intervjua löpande. Sista ansökningsdag 30 april 2019.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Sollentuna
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Data & IT, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 apr 2019 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

KG Knutsson AB

KG Knutsson AB är sedan 1946 smörjmedlet i den svenska fordonsbranschen. Vi är ett företag som tror på långsiktiga relationer, därför jobbar vi med starka varumärken och skapar affärer som gynnar alla parter. Vi kan erbjuda en stimulerande miljö där du får jobba med intressanta människor, produkter och tjänster in omvärld och bransch som ständigt förändras. Vi ger våra leverantörer vårt distributionsnät medan våra kunder får de bästa varumärkena, allt inpackat i vår produktkunskap och precisa distribution. Vårt produkt- och tjänstesortiment är bredast i branschen och på vår e-handelsplats autokatalogen.se hittar våra partners mer än en halv miljon artiklar. Förutom i Sverige finns KGK även i Norge, Finland, Estland, Lettland och Litauen. Vi är totalt ca 950 medarbetare, har en privat ägare och omsätter ca 3 miljarder SEK gör bolaget till en stabil aktör. Besök gärna kgk.se och autoexperten.se för mer information.