Kommunikatör/Content Manager till KGK

Kommunikatör/Content Manager till KGK

Content Manager till KGK

Vi drivs av att föra människor framåt och behöver en till i vårt team. Är det du?
Är du en entusiastisk och engagerad Content Manager som har passion för att skriva och skapa innehåll som berör oavsett kanal?
Nu söker vi en Content Manager till vår marknadsavdelning där du kommer att arbeta i ett härligt team som tillsammans utvecklar och för våra varumärken framåt. Vi har en mängd spännande varumärken och produkter inom fordonsbranschen som tex, Dräger, Hella, Webasto och Elbilsladdning.
Stort fokus finns även på att lyfta KGK-varumärket. I vår kommunikationsstrategi och plan beskriver vi hur, när och var vi ska kommunicera KGK.
För oss på KGK är det viktigt att vi är med och bidrar till FNs globala klimatmål och en fossilfri fordonsflotta, detta gör vi genom cirkulär ekonomi och genom att skydda liv.

Exempel på dina arbetsuppgifter:
  • Skapa, publicera och uppdatera innehåll i våra egna kanaler
  • Skapa, publicera och uppdatera innehåll på sociala medier
  • Skriva pressreleaser och reportage
  • Publicera text & bild på interna och externa webbplatser
  • Utveckla och arbeta utifrån KGKs kommunikationsplan
  • Driva extern kommunikation utifrån strategi & varumärke
  • Arbeta med copy tillsammans med vår kreativa ateljé för olika uppdrag

Din profil

Vi söker dig som har minst 3-5 års erfarenhet av rollen som Content Manager på en marknadsavdelning eller från en reklam-, inhouse- eller contentbyrå. Du har en relevant eftergymnasial utbildning inom kommunikation. Du känner dig trygg i rollen och vet dina styrkor och vad du behöver utveckla. Du är en erfaren användare av CMS-verktyg.

Som person är du engagerad och har ett stort intresse av marknadsföring. Du är öppen, gillar nya idéer och har en positiv attityd och energi. Du är van att arbeta proaktivt, tar ansvar för dina arbetsuppgifter och är noggrann i dina leveranser och deadlines. Precis som oss andra i marknadsteamet är du en van lagspelare och det är en självklarhet att ställa upp och hjälpa varandra.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och du kommer ingå i marknadsavdelningen som består av cirka 20 härliga medarbetare. Just nu sitter vi, som så många andra, i våra egna hem och jobbar men i vanliga fall hittar du oss i fräscha lokaler med eget gym i Sollentuna. Låter det här som något för dig?

Ansök idag
Din ansökan vill vi ha snarast möjliga då urval och intervjuer sker löpande. Sista ansökningsdag är den 19 februari. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Pernilla Schnöpf, Marknadschef KGK på 08-92 31 51 eller Carin Frånberg, HR-Manager på tel. 08-92 30 22

Som slutkandidat i vår rekryteringsprocess kommer du bli bakgrundskontrollerad förutsatt ditt medgivande. Vänligen se över ditt CV innan ansökan. Vi samarbetar med 2Secure som är ett säkerhetsbolag och en internationell aktör inom bakgrundskontroller.

Arbetstid/Varaktighet: Heltid, månadslön, tillsvidare

Placeringsort: Häggvik/Sollentuna

För mer information om KGK, besök oss på www.kgk.se

Välkommen med din ansökan!

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
Mer info
Område Sollentuna
Yrkesroll Marknadsföring, Copywriter
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 10 mars 2021 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

KG Knutsson AB

KG Knutsson AB tror på långsiktiga relationer, därför jobbar vi med starka varumärken och skapar affärer som gynnar alla parter inom transportbranschen. Vi erbjuder en stimulerande miljö där du får jobba med intressanta människor, produkter och tjänster i en omvärld och bransch som ständigt förändras. Vi ger våra leverantörer vårt distributionsnät medan våra kunder får de bästa varumärkena, allt inpackat i vår produktkunskap och precisa distribution. Vårt sortiment är bredast i branschen och på vår e-handelsplats autokatalogen.se hittar våra partners mer än en halv miljon artiklar. Förutom i Sverige finns KGK även i Norge, Finland, Estland, Lettland och Litauen. Vi är totalt ca 1300 medarbetare, har en privat ägare och omsätter ca 4 miljarder SEK. Besök gärna kgk.se och autoexperten.se för mer information.