Cloud & IT-Infrastructure engineers

Cloud & IT-Infrastructure engineers

Group IT på KGK är en koncernövergripande funktion som består av 35 drivna och engagerade medarbetare. Merparten är placerade på vårt huvudkontor i Sollentuna men vi har även medarbetare i Helsingfors, Luleå och Göteborg. Vi är mitt inne i en förändringsresa där vi går från en traditionell on-prem driftsmiljö till hybrid cloud. Vi söker nu fler nyfikna medarbetare som tycker om att arbeta med ny teknik som stödjer våra affärer.

Som Cloud & IT-Infrastructure engineer består dina huvudsakliga arbetsuppgifter av:
  • Förvaltning och utveckling av system och applikationer.
  • Förändringsarbete och kontinuerligt hitta nya lösningsförslag som passar verksamheten.
  • Incidenthantering i stort och smått.
Din profil

Vi söker dig somhar arbetat med drift av Microsoft cloud/hybridmiljöer och tycker att det låter som en rolig utmaning att vara delaktig i vår förändringsresa. Du har utbildning och arbetslivserfarenhet inom förvaltning av IT samt ett stort intresse för teknik, automation och problemlösning. Du har goda kunskaper inom Microsoft Azure, Linux, Office 365 och vmware. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.

Det är meriterande om du har:
  • Eftergymnasial utbildning inom IT
  • Flera års arbetslivserfarenhet inom IT
  • Certifieringar inom Microsoft Azure
Som person är du en prestigelös lagspelare som tycker om utmaningar och förändringar. Du har ett lösningsorienterat förhållningssätt där du tänker nytt och ser möjligheter.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en spännande roll i ett dynamiskt privatägt bolag som verkar i en bransch där förändringar sker oerhört snabbt inom elektrifiering och digitalisering. Det finns goda möjligheter att både utmanas och kompetensutvecklas. Du får arbeta i ett team där vi trivs med det vi gör och har roligt när vi gör det.

Mer information

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Vi sitter i fräscha lokaler med eget gym och har gott om parkeringsplatser även för laddbara fordon. Kontoret ligger på promenadavstånd från Häggviks pendeltågstation i Sollentuna.

Din ansökan vill vi ha snarast då urval och intervjuer sker löpande. Sista ansökningsdag är den 31 maj. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Per Gillberg, CTO/Operativ IT Chef eller Sofie Kihlström, HR-Manager. Ni når oss via växeln på nummer 08-923000.

Bakgrundskontroll

Som slutkandidat i vår rekryteringsprocess kommer du bli bakgrundskontrollerad förutsatt ditt medgivande. Vänligen se över ditt CV innan ansökan. Vi samarbetar med 2Secure som är ett säkerhetsbolag och en internationell aktör inom bakgrundskontroller.

Hos oss på familjeägda KGK kommer du till en engagerad arbetsgivare som är mån om dig. Vi är öppna, kunniga och pålitliga och strävar alltid efter att jobba tillsammans och dela med oss av våra kunskaper till varandra.

Vill du fortsätta din karriär hos ett snabbrörligt och flexibelt företag? Då ser vi fram emot din ansökan!
Mer info
Område Sollentuna
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av KG Knutsson AB
Sista ansökningsdag 31 maj 2022 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

KG Knutsson AB

Vår vision är att föra människor framåt. Med våra produkter och tjänster tar vi människan framåt på vägen, genom livet, i rusningstrafiken, på semestern eller på jobbet. Vill man göra det lätt för sig säger man att vi med vår e-handelsplats autokatlogen.se säljer reservdelar och tillbehör till bilar, lastbilar, bussar, båtar och arbetsfordon. Det är onekligen en stor del av vår omsättning. Men vi är så mycket mer, vi deltar i omställningen till en fossilfri fordonsflotta med vårt dotterbolag Carsmart, vi strävar mot att skapa en cirkulär ekonomi för de delar av transportbranschen vi verkar i, vi har som mål att genom smarta produkter och tjänster skydda liv på vägarna. Genom hela vår historia har långsiktiga relationer värderats högt och lika så att kunna erbjuda våra kunder produkter med hög kvalitet. Vi har en privat ägare, är cirka 1300 medarbetare och vi finns förutom i Sverige också i Norge, Finland, Estland, Lettland och Litauen.