Cloud & IT-Infrastructure engineers till KG Knutsson AB, Sollentuna

Cloud & IT-Infrastructure engineers till KG Knutsson AB, Sollentuna

Vill du fortsätta din karriär hos ett snabbrörligt och flexibelt företag? Då ser vi fram emot din ansökan!

IT-avdelningen på KG Knutsson AB är en koncernövergripande funktion som består av 35 drivna och engagerade medarbetare. Merparten är placerade på vårt huvudkontor i Sollentuna men vi har även medarbetare i Helsingfors, Luleå och Göteborg. Vi är mitt inne i en förändringsresa där vi går från en traditionell on-prem driftsmiljö till hybrid cloud. Vi söker nu fler nyfikna team players som tycker om att arbeta med ny teknik som stödjer våra affärer.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

Du kommer att få möjlighet att designa och utveckla integrerade lösningar med de senaste teknologierna i Microsoft Azure, Office 365, vmware, Frends och Infor M3.
Du kommer även att arbeta med incidenthantering i stort och smått samt förvaltning av lösningar som är viktiga för vår verksamhet.

Din profil:

Vi söker dig som har arbetat med IT- drift och tycker att det låter som en rolig utmaning att vara delaktig i vår förändringsresa. Du har utbildning och arbetslivserfarenhet inom förvaltning av IT samt ett stort intresse för teknik, automation och problemlösning. Du har goda kunskaper inom Microsoft Azure och 365. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.

Det är meriterande om du har:
  • Eftergymnasial utbildning och arbetslivserfarenhet inom IT
  • Certifieringar inom Microsoft Azure
  • Erfarenhet av vmware
  • Har arbetat med systemintegration
Som person är du en prestigelös lagspelare som tycker om utmaningar och förändringar. Du har ett lösningsorienterat förhållningssätt där du tänker nytt och ser möjligheter. Du har personliga egenskaper och erfarenheter som säkerställer att du briljerar i denna roll.

Vi erbjuder :

Vi erbjuder en spännande roll i ett dynamiskt privatägt bolag som verkar i en bransch där förändringar sker oerhört snabbt inom elektrifiering och digitalisering. Det finns goda möjligheter att både utmanas och kompetensutvecklas. Du får arbeta i ett team där vi trivs med det vi gör och har roligt när vi gör det.

Mer information:

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Vi sitter i fräscha lokaler med eget gym och har gott om parkeringsplatser även för laddbara fordon. Kontoret ligger på promenadavstånd från Häggviks pendeltågstation i Sollentuna.

Urval och intervjuer sker löpande. Sista ansökningsdag är den 11 december 2022. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Carina Häggquist, HR Manager. Du når Carina via växeln på nummer 08-923000.
Mer info
Område Sollentuna
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 11 dec 2022 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

KG Knutsson AB

Vår vision är att föra människor framåt. Med våra produkter och tjänster tar vi människan framåt på vägen, genom livet, i rusningstrafiken, på semestern eller på jobbet. Vill man göra det lätt för sig säger man att vi med vår e-handelsplats autokatlogen.se säljer reservdelar och tillbehör till bilar, lastbilar, bussar, båtar och arbetsfordon. Det är onekligen en stor del av vår omsättning. Men vi är så mycket mer, vi deltar i omställningen till en fossilfri fordonsflotta med vårt dotterbolag Carsmart, vi strävar mot att skapa en cirkulär ekonomi för de delar av transportbranschen vi verkar i, vi har som mål att genom smarta produkter och tjänster skydda liv på vägarna. Genom hela vår historia har långsiktiga relationer värderats högt och lika så att kunna erbjuda våra kunder produkter med hög kvalitet. Vi har en privat ägare, är cirka 1300 medarbetare och vi finns förutom i Sverige också i Norge, Finland, Estland, Lettland och Litauen.