Administrativ assistent till KG Knutsson

Administrativ assistent till KG Knutsson

En av våra administratörer skall vara föräldraledig. Vi söker därför en vikarie som administrativ assistent. Du blir del av ett litet och sammansvetsat team där du arbetar nära kunder, leverantörer och kollegor.

Om tjänsten

Tjänsten är placerad inom KG Knutssons affärsenhet KGK Solutions. Du kommer i huvudsak att arbeta med fakturahantering, dels övergripande för affärsenheten men även för bolaget Carsmart AB. Carsmart är en fordonshanteringstjänst som genom ett modernt webbaserat verktyg avlastar företag med fordonsadministration och fakturahantering.

I rollen som administratör kommer du främst att administrera fakturor men också hantera och administrera bränslekort med mera. Du kommer i ditt dagliga arbete ha mycket kontakt med leverantörer och kunder gällande olika ärenden.

Du rapporterar till affärsenhetschefen. I dagsläget är det tolv medarbetare i gruppen. KG Knutsson sitter i trevliga lokaler i Sollentuna nära till bra kommunikationer. Du kommer till exempel att:
  • Registrera och administrera fakturor
  • Arbeta med fakturor i affärssystemet samt i webbgränssnittet Carsmart
  • Förbereda månadsfakturering
  • Hantera både ingående och utgående post
För rätt person med driv och engagemang finns det goda utvecklingsmöjligheter inom företaget.

Vi söker dig som
  • Har gymnasiekompetens, helst inom ekonomi
  • Har arbetslivserfarenhet inom ekonomi/administration
  • Tycker om att arbeta med siffror
  • Är en god kommunikatör både muntligen och skriftligen
  • Behärskar svenska väl i tal och skrift då det krävs i det dagliga arbetet
  • Behärskar office-paketet, i synnerhet Excel
Det är meriterande med erfarenhet av kundreskontra, leverantörsreskontra, redovisning eller liknande.

Som person är du noggrann och effektiv. Du är strukturerad, löser problem och arbetar metodiskt och noggrant.

Vidare är du en lagspelare och tycker om att skapa och bibehålla goda relationer med såväl kollegor, kunder och leverantörer.

Mer information

Omfattning: Vikariat, heltid, månadslön

Placeringsort: Sollentuna

Ansökan

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. För mer information om företaget, besök www.kgk.se.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Sollentuna
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 okt 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

KG Knutsson AB

KG Knutsson AB är sedan 1946 smörjmedlet i den svenska fordonsbranschen. Vi är ett företag som tror på långsiktiga relationer, därför jobbar vi med starka varumärken och skapar affärer som gynnar alla parter. Vi kan erbjuda en stimulerande miljö där du får jobba med intressanta människor, produkter och tjänster i en omvärld och bransch som ständigt förändras. Vi ger våra leverantörer vårt distributionsnät medan våra kunder får de bästa varumärkena, allt inpackat i vår produktkunskap och precisa distribution. Vårt produkt- och tjänstesortiment är bredast i branschen och på vår e-handelsplats autokatalogen.se hittar våra partners mer än en halv miljon artiklar. Förutom i Sverige finns KGK även i Norge, Finland, Estland, Lettland och Litauen. Vi är totalt ca 950 medarbetare, har en privat ägare och omsätter ca 3 miljarder SEK gör bolaget till en stabil aktör. Besök gärna kgk.se och autoexperten.se för mer information.