Kundsupport till KG Knutsson/Carsmart

Kundsupport till KG Knutsson/Carsmart

Vill du arbeta i ett härligt gäng med varierande arbetsuppgifter? Söker du en händelserik arbetsplats där vi hjälper varandra i teamet? Då tycker jag att du ska läsa vidare!

Arbetsbeskrivning

Tjänsten är placerad inom KG Knutssons affärsenhet KGK Solutions. I verksamheten köper våra kunder hjälp med fordonsadministration och ekonomiska transaktioner.

I rollen kommer du bla att hjälpa kundens förare genom att svara på frågor via telefon, mail samt administration och hantering av kostnader som kretsar kring fordonsparker. Du kommer i ditt dagliga arbete ha mycket kontakt med kunder och leverantörer. Här arbetar vi i Carsmart som är ett modernt webbaserat verktyg som avlastar våra kunder med fordonsadministration samt fakturahantering.

Du rapporterar till den administrativa chefen, Carin Frånberg på avdelningen. KG Knutsson sitter i trevliga lokaler i Sollentuna nära till bra kommunikationer.

I rollen erbjuds du:
  • Ett omväxlande arbete.
  • Ett arbete där du tillsammans med kollegor planerar det dagliga arbetet.
  • Att arbeta med tjänster som kan anpassas efter våra kunders behov.
För rätt person med driv och engagemang finns det goda utvecklingsmöjligheter inom företaget.

Din profil

Vi söker dig som:
  • Har gymnasiekompetens, helst inom ekonomi.
  • Har arbetslivserfarenhet inom ekonomi/administration.
  • Du har god förmåga att uttrycka dig, både muntligen och skriftligen.
  • Behärskar svenska väl i tal och skrift då det krävs i det dagliga arbetet.
  • Behärskar Office-paket, i synnerhet Excel.
  • Har lätt för att lära dig nya IT system.
Det är meriterande med erfarenhet av kundreskontra, leverantörreskontra eller liknande. Vidare är det mycket meriterande om du har erfarenhet av bilfinansiering, förmånsvärden och fordonsadministration

Som person är du noggrann och effektiv. Rollen kräver att du är strukturerad, löser problem och arbetar metodiskt. Du är en lagspelare och tycker om att skapa och bibehålla goda relationer med såväl kollegor, kunder och leverantörer.

Om företaget

Carsmart grundades 2009 och är sedan 2013 en del av KG Knutsson AB. KG Knutsson AB är sedan 1946 generalagent och distributör av ett brett sortiment produkter och tjänster till fordons- och marinbranschen. Företaget erbjuder hög kompetens, en kundorienterad försäljnings- och serviceorganisation samt effektiv logistik.

I Sverige bedriver KG Knutsson AB verksamhet i Stockholm, Göteborg och Malmö. Utomlands finns företaget i Norge, Finland, Estland, Lettland och Litauen.

Övrig info

För frågor kontakta Carin Frånberg via mail carin.franberg@kgk.se eller växeln 08-92 30 00.

Omfattning: Heltid, tillsvidare, månadslön

Placering: KG Knutssons huvudkontor ligger i Sollentuna

Om KGK:
https://dhbw653w4vku.cloudfront.net/uploads/2021/04/kgk-filmen-vi-for-manniskor-framat2.mp4

Som slutkandidat i vår rekryteringsprocess kommer du bli bakgrundskontrollerad förutsatt ditt medgivande. Vi samarbetar med 2Secure som är ett säkerhetsbolag och en internationell aktör inom bakgrundskontroller.

Ansökan
Vi intervjuar löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Sollentuna
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 18 sept 2022 (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

KGK/Carsmart

Vill man göra det lätt för sig säger man att vi på KGK med vår e-handelsplats autokatlogen.se säljer reservdelar och tillbehör till bilar, lastbilar, bussar, båtar och arbetsfordon. Det är onekligen en stor del av vår omsättning. Men vi är så mycket mer, vi deltar bland annat i omställningen till en fossilfri fordonsflotta med vårt dotterbolag Carsmart. I Carsmart har vi samlat två affärsben: administration av vagnparker och lösningar för laddbara fordon. Till den laddbara marknaden erbjuder vi produkter för laddning, installationstjänster och betallösningar. Inom KGK strävar vi också mot att skapa en cirkulär ekonomi för de delar av transportbranschen vi verkar i. Genom smarta produkter och tjänster vill vi även bidra till att skydda liv på vägarna. Vi är totalt ca 1300 medarbetare och har en privat ägare. Förutom i Sverige finns KGK även i Norge, Finland, Estland, Lettland och Litauen.