Innesäljare

Innesäljare

Till vårt Innesäljteam i Stockholm söker vi en

INNESÄLJARE

Med anledning av implementering av ett nytt Affärssystem i bolaget, har vi behov av ytterligare en duktig och drivande Innesäljare till vårt Stockholmskontor.

Bara genom att stärka kundernas profil och kunskap kan vi öka kundernas lönsamhet. Det vill vi vara experter på och därför söker vi dig som är affärsdriven, självständig, empatisk och passionerad.

Du älskar att göra affärer och att skapa långsiktiga och djupa kundrelationer genom att implementera KåKås starka mervärdesportfölj.

Vi söker en innesäljare i Stockholm som under minst 6 månader ska hjälpa och tillgodose våra kunders behov i samband med sina beställningar.

Anställningen kan vid behov komma att förlängas.

Är du en serviceinriktad person som vill jobba nära kunder i ett spännande bolag med goda utvecklingsmöjligheter? Då är tjänsten som innesäljare rätt för dig!

I tjänsten kommer du även att:
  • På ett tydligt och effektivt sätt administrera orderhanteringen samt den interna kund- och orderrelaterade registervården i samband med beställningar.
  • Ansvara för order, reklamationer, krediteringar samt allmän information till kund.
  • Ta ansvar för förfrågningar och agera som back-up för vår e-handel.
För att trivas i rollen uppskattar du arbetsuppgifter av administrativ karaktär och du är jordnära och lösningsfokuserad. Vidare är du självständig i din roll men har en prestigelös och hjälpsam inställning gentemot dina arbetskollegor. Vi ser även att du skriver och talar väl, i såväl svenska som engelska.

Tjänsten:
  • Projektanställning, under minst 6 månader
  • Tjänsten är på 75%
  • Utgår från Stockholm, Sollentuna
  • Start omgående
Ansökan:

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så ansök så snart som möjligt men senast 2019-09-30. Frågor gällande tjänsten besvaras av Regional Försäljningschef Jonas Olsson, 08-564 709 24, eller av Andréa Jonsson HR, 040-641 95 35.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Sollentuna
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 25 okt 2019 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

KåKå AB är Sveriges ledande leverantör av bageriingredienser. KåKå AB finns representerat i Lomma, Stockholm, Örebro och Göteborg med totalt 155 anställda.

KåKå befinner sig i ett expansivt och spännande skede där vi stärker våra positioner inom alla våra kundsegment såsom hantverksbageri, leveransbageri, industribageri och livsmedelsindustri. KåKå omsätter ca 1 miljard SEK.

KåKå Sverige ingår i Orkla Food Ingredients (OFI) som är en del av Orkla ASA´s fyra livsmedels-divisioner. OFI har ca 3500 anställda och omsätter ca 10 miljarder SEK. I OFI ingår också bl.a. Jästbolaget, Odense Marcipan, Dragsbaek Margarine, Idun Industri och Sonneveld. www.kaka.se