Payroll Coordinator till BMW Group

Payroll Coordinator till BMW Group

Om rollen och dina ansvarsområden

I rollen som Payroll Coordinator kommer du arbeta tätt tillsammans med en HR Specialist och tillhöra ett engagerat, trevligt och kompetent HR-team om totalt sju personer. Du arbetar på nordisk nivå och i ditt ansvar ligger bland annat att säkerställa en kvalitativ löneprocess i tätt samarbete med extern lönebyrå. Detta innebär exempelvis att:
 • Löpande förse lönebyrå med aktuella underlag (ex: tidrapporter, personaluppdateringar, föräldraledighet, körjournaler)
 • Kravställa och kvalitetssäkra lönefiler inför utbetalning
 • Koordinering och administration inom lön, förmåner och pension
 • Ansvarig för expats/inpats hantering, tillsammans med extern partner
 • Uppdatera personalinformation i Sympa HR
 • Ansvar för fakturahantering i SAP, avseende fakturor rörande lön & förmåner
Rollen innebär många kontaktytor, både internt och med externa partners. Ditt huvudsakliga fokus är koordinering och administration inom löneområdet, men kommer också innefatta övrig HR-administration och support. För dig som är nyfiken på att vidareutvecklas inom både lön och HR - är detta verkligen en möjlighet!

Om dig vi söker

Personen vi söker till denna roll kommer med några års erfarenhet av löneadministration alternativt lönekoordinering. Viktigast är din kunskap och erfarenhet av svensk lönehantering, men vi ser det som meriterande om du sedan tidigare arbetat med lön för något av de övriga nordiska länderna. Vidare letar vi efter dig med:
 • En eftergymnasial utbildning inom lön alternativt HR
 • God kunskap och insyn i lagar, policies och regler inom löneområdet
 • En hög känsla för service, en stark administrativ ådra och med god samarbetsförmåga
 • Goda kunskaper i Excel, som också har enkelt för att navigera i system
 • Har du dessutom erfarenhet av Flex HRM Time Management system, Sympa HR System eller SAP - ser vi det som stark meriterande
Om BMW

Ända sedan 1928 har BMW utvecklat bilar som strävar efter att ge BMW-föraren den bästa möjliga körglädjen. Drivkraften att alltid tänka nytt har funnits med sedan starten. Alla som kör en BMW ska få den bästa möjliga upplevelsen i en bil präglad av kvalité och framåtanda, en premiumbil fylld av körglädje.

Hos BMW börjar allt med passion. Entusiasm för gemensamma projekt gör våra team till en stark enhet där varje åsikt värderas. Det är först när vår kompetens, professionella processer och vår arbetsglädje förenas som vi tillsammans kan forma framtiden. Oavsett vad du önskar - inom BMW hittar du ett brett utbud av avdelningar och discipliner över hela världen där du kan dela din professionella passion med oss.
Intresserad?

Tjänsten är placerad på BMW:s nordiska huvudkontor i Sollentuna/Silverdal. Lokalerna är moderna och innehåller lunchrestaurang samt tillgång till gym och dagliga träningspass. Detta är ett konsultuppdrag via Jurek Rekrytering & Bemanning med start så snart som möjligt och löpande ett år framåt, med god chans till förlängning.

Letar du efter en spännande utmaning? Tag chansen och bli en del av BMW. Vi ser fram emot din ansökan som skickas in via www.jurek.se. För eventuella frågor vänligen kontakta ansvarig Konsultchef My Andersson på my.andersson@jurek.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Sökord: Lön, lönekoordinator, löneadministratör, lönespecialist, payroll specialist, payroll administrator.
Mer info
Kontaktperson My Andersson
Telefon 08-525 01 800
Email Mejla My Andersson
Område Sollentuna
Yrkesroll HR & Personal, Löner & Förmåner
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.jurek.se/
Sista ansökningsdag 10 dec 2022 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.