HR Generalist för vikariat på 1 år till BMW Northern Europe

HR Generalist för vikariat på 1 år till BMW Northern Europe

Om rollen och dina ansvarsområden

I rollen som HR Generalist kommer du tillhöra ett engagerat, trevligt och kompetent HR-team om totalt sju personer. Som HR Generalist kommer du arbeta brett och på nordisk nivå, med fokus på Talent Management. Detta innefattar bland annat:
 • Rekrytering
 • Ansvar för att säkerställa att processer och riktlinjer finns på plats och efterlevs i organisationen
 • Kontaktperson för våra externa rekryteringspartners samt ansvarig för ett kvalitativt samarbete
 • Internkommunikation
 • Support för delar av den aktiva rekryteringsprocessen
 • Training & Development
 • Ansvar för kommunikation och uppsättning av utbildningsutbud
 • Säkerställa att en dokumenterad process för kompetensutveckling finns på plats
 • Planera utbildningsinsatser utifrån verksamhetens behov
 • On-offboarding
 • Ansvar för introduktionsdagar
 • Säkerställa dokumenterade, kvalitativa och uppdaterade processer
 • Medarbetarundersökningar
 • Säkerställa kvalitativa medarbetarundersökningar
 • Hantera administration kopplat till undersökningar samt agera kontaktperson gentemot externa leverantörer.
Rollen är bred och spänner över hela Talent Management-området, där du fungerar projektledande och koordinerande. Vidare kommer du arbeta med löpande, operationellt, HR-arbete i nära samarbete med övriga teamet.

Om dig vi söker

Personen vi söker till denna roll har sannolikt ett par års erfarenhet från HR-området, antingen från en bred HR-roll eller med fokus på Talent Management. Alternativt så har du en bakgrund inom Talent Acquisition, med en vilja att vidareutvecklas. I grunden ser vi att du har en akademisk utbildning inom HR alternativt motsvarande som bedöms likvärdigt. Dina personliga egenskaper spelar en central roll och vi söker dig som:
 • Är självgående och strukturerad i ditt arbetssätt.
 • Har en stark kommunikativ förmåga och som har enkelt för att skapa förtroendefulla relationer.
 • Trivs i en projektledande roll där du själv får vara drivande och med och påverka.
Här blir du en del av en internationell organisation, varför det är viktigt att du är flytande i svenska och engelska - både i tal och skrift. Har du dessutom erfarenhet från internationella organisationer ser vi det som ett plus, men inte ett krav.

Om BMW
Ända sedan 1928 har BMW utvecklat bilar som strävar efter att ge BMW-föraren den bästa möjliga körglädjen. Drivkraften att alltid tänka nytt har funnits med sedan starten. Alla som kör en BMW ska få den bästa möjliga upplevelsen i en bil präglad av kvalité och framåtanda, en premiumbil fylld av körglädje.

Hos BMW börjar allt med passion. Entusiasm för gemensamma projekt gör våra team till en stark enhet där varje åsikt värderas. Det är först när vår kompetens, professionella processer och vår arbetsglädje förenas som vi tillsammans kan forma framtiden. Oavsett vad du önskar - inom BMW hittar du ett brett utbud av avdelningar och discipliner över hela världen där du kan dela din professionella passion med oss.

Intresserad?

Tjänsten är placerad på BMW:s nordiska huvudkontor i Sollentuna/Silverdal och är ett vikariat med start så snart som möjligt och löpande ett år framåt. Lokalerna är moderna och innehåller lunchrestaurang samt tillgång till gym och dagliga träningspass. Som BMW-anställd får alla möjlighet att köra sin egen BMW eller MINI till förmånliga villkor. Tjänsten är på heltid med tillträde omgående eller enligt överenskommelse.

Letar du efter en spännande utmaning? Tag chansen och bli en del av BMW. Vi ser fram emot din ansökan som skickas in via www.jurek.se. För eventuella frågor vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult My Andersson på my.andersson@jurek.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Sökord: HR-generalist, rekrytering, talent management, HR, Talent Acquisition.
Mer info
Kontaktperson My Andersson
Telefon 08-525 01 800
Email Mejla My Andersson
Område Sollentuna
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Jurek
Sista ansökningsdag 21 dec 2022 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder kompetensförsörjning till företag och organisationer inom såväl privat som offentlig sektor över hela Sverige. Våra specialistområden är ekonomi, juridik, HR och administration samt marknad och management.

Våra rekryteringskonsulter och konsultchefer har bred kompetens och operativ erfarenhet av de affärsområden de rekryterar inom. Hitta din nästa utmaning i karriären hos oss!