Installationstekniker

Installationstekniker

ABC gruppen är ett
väletablerat ventilationsföretag och grundades 1995. Vårt huvudsakliga fokus är ventilation, el-styr-regler och plåtslageri. Vi är verksamma i hela Stockholm men vårt kontor och verkstad ligger i Sollentuna. Vi är idag 17 medarbetare och våra kunder är främst fastighetsbolag, byggföretag och kommuner.

Vår verksamhet växer och vi behöver fler medarbetare. Vi söker just nu en installationstekniker med inriktning styr och regler.

I rollen som installationstekniker kommer framförallt arbeta med service samt utbyggnationer och renoveringar av befintliga styr och övervakningssystem. Allt ifrån nyinstallationer, felsökningar samt driftsättning och programmering.

För att lyckas i rollen ser vi att du har några års erfarenhet som elektriker. Det är meriterande om du har arbetat med liknade arbetsuppgifter samt att du känner dig trygg att hanterade de flesta tekniska aspekterna inom fastighetsautomation som rör, ventilation och el.

Arbetet förutsätter en god social förmåga och att du är serviceinriktad. Därmed behöver du behärska svenska i tal och skrift. Körkort B är ett krav. Som person har du lätt för att samarbeta och är en naturlig problemlösare. Du är van att ta eget ansvar och gillar ett omväxlande arbete.

Vi erbjuder dig att vara en del av ett väletablerat företag som expanderar. Vi är ett härligt team som gillar att göra roliga aktiviteter tillsammans. Andra förmåner är servicebil, telefon, samt marknadsmässig lön.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mikaela Hansson 08 511 617 43. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.
Mer info
Område Sollentuna
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.jobway.com
Sista ansökningsdag 10 feb (18 dagar kvar)