Säljare - Region Öst

Säljare - Region Öst

Letar du efter en möjlighet att få jobba med hållbarhet i en framtidsbransch? Vill du dessutom lära dig vår verksamhet från grunden och utvecklas tillsammans med oss? Då är det dig vi på PreZero Recycling söker!

PreZero är marknadsledande inom återvinning, marksanering och vattenhantering och har under årens lopp tagit fram banbrytande och innovativa lösningar som förenklar vardagen för våra kunder. Med fokus på miljö och ekonomi erbjuder vi alla typer av företag och verksamheter helhetslösningar som gör stor skillnad för en hållbar framtid.

Om rollen

Du har en serviceinriktad och proaktiv säljroll där arbetet innebär mycket kundkontakt. Mycket fokus ligger på nykundsförsäljning, men en betydande del också på att vårda våra befintliga kunder. I rollen ingår däribland prospektering, kundbesök, offertskrivning, att lägga in ordrar och teckna avtal.

Som säljare hos oss kommer du att ha kontakt med roller som vd, inköpschef, hållbarhetschef, förvaltare, drifttekniker och styrelsemedlemmar ute hos våra kunder. Du kommer att möta många olika typer av kunder, men fokus kommer vara på fastighetsbolag, förvaltningsbolag och bostadsrättsföreningar. I vår organisation finns gott om säljstöd, både i form av erfarna kollegor, rutiner, mallar, säljstödsystem, säljcoachning och administration. Du kommer att ingå i ett team om 10 drivna säljare och 2 kundvårdare.

Om dig
Du har några års erfarenhet av tjänsteförsäljning, men du behöver inte ha erfarenhet från just vår bransch. Har du erfarenhet av försäljning gentemot fastighet ser vi som meriterande. Du är systemkunnig och har erfarenhet av att ha jobbat i säljstödsystem. Du talar och skriver obehindrat på svenska och känner dig bekväm med att prata engelska. B-körkort är ett krav.

Vi värdesätter dina personliga egenskaper högt och ser att du som person är drivande, social och inte rädd att ta kontakt med andra människor. Du är strukturerad och är duktig på att planera och prioritera ditt arbete. Du är självgående och har en förmåga att lösa problem. Vi hoppas att du är en positiv och prestigelös person som bidrar till att föra vår verksamhet framåt med energi och kompetens. Är du dessutom tävlingsinriktad tror vi att du kommer att trivas bra hos oss!

Vi erbjuder dig
Rollen som säljare hos oss ger dig mycket frihet, flexibilitet och eget ansvar. Vi tillämpar tex förtroendetid vilket innebär att du själv planerar din vecka, dina kundbesök och när du jobbar från kontoret respektive hemifrån.

Framför allt erbjuder vi dig en utvecklande säljroll i ett stabilt och mycket lönsamt företag. Vi har ett tydligt introduktionsprogram för att du ska få så bra förutsättningar som möjligt för att lyckas med din försäljning. Vi arbetar dessutom löpande med personlig utveckling inom försäljning. Produkterna du arbetar med är marknadsledande och det finns många nöjda PreZero-kunder inom ditt segment.

PreZeros ledarskap bygger på en gemensam värdegrund – Ansvar och tydlighet, Engagemang och ett respektfullt sätt, Samarbete och laganda, Utveckla – sig själv, andra och verksamheten samt Starka tillsammans.

Förmånsbil miljöbil/elbil.

Annat viktigt att veta
Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Viss tjänstgöring kvällstid kan förekomma. Du kommer att utgå från någon av våra anläggningar i Knivsta, Sollentuna eller Uppsala, beroende på din bostadsort.

Rekryteringen sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag!

Frågor om tjänsten besvaras av rekryteringskonsult Hanna Koponen på 0735-920393 eller Anna Nord på 0739-816414.

Krav
  • Erfarenhet av tjänsteförsäljning
  • Obehindrad svenska i tal och skrift
  • Bekväm i engelska
  • B-körkort
Meriterande
  • Erfarenhet av att ha jobbat i CRM-system
Mer info
Område Sollentuna
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 aug 2022 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PreZero erbjuder effektiva avfalls- och återvinningslösningar med fokus på kundens behov och långsiktig hållbarhet. Vi samlar in och hanterar restmaterial från våra kunders verksamhet genom återvinning och/eller energiutvinning. I vår vardag är kundnytta lika med miljönytta. Vi är en del av det internationella miljöföretaget PreZero med huvudsäte i Tyskland och verksamhet i åtta länder. I Sverige finns vi på ca 60 platser, vi har drygt 1 100 medarbetare, fler än 50 återvinnings- och mottagningsanläggningar, och vi sköter avfallshanteringen i ett 40-tal svenska kommuner.
Vår verksamhet skapar inte bara värde för de kunder vi levererar återvinningstjänster till, utan även för tillverkningsindustrin och energisektorn genom att vi förädlar avfall till värdefull returråvara för nyproduktion. Tillsammans bidrar vi till den cirkulära ekonomin.

För mer information besök prezero.se eller läs vår återvinningsblogg. Vill du veta hur vi behandlar personuppgifter läs vår integritetspolicy: https://www.prezero.se/integritetspolicy