Elektriker

Elektriker

Nu söker vi en utbildad elektriker / tekniker till Stockholm med utgång från vår depå i Spånga

Som elektriker/tekniker har du en variationsrik och ansvarsfull roll. I tjänsten arbetar du utomhus året runt, med utgångspunkt från depån i Spånga. Tjänsten bygger på elektriskt/tekniskt underhåll, service, felsökning samt studera felkoder för att lösa de tekniska utmaningar som uppstått på våra automatiserade offentliga toaletter, digitala utrustningar samt bildväxlare.

För att lyckas i rollen har du teknisk erfarenhet samt elektrikerutbildning. Utöver kompetens inom el ser vi gärna att du har grundläggande kunskap inom styr- och regler. Som person är du lösningsorienterad och trivs med ett självständigt arbete där yrkesstolthet troligen är en av dina starkaste drivkrafter.
B-körkort är ett krav.Vi erbjuder dig
en flexibel roll på ett globalt och välmående företag med god gemenskap. Du kommer vara en del i ett tryggt och framgångsrikt företag som värnar om sina medarbetare.
Vidare kommer du genomgå såväl interna som externa utbildningar, för att din kompetens ska hållas à jour.

För rätt person erbjuds bra ersättning inklusive förmåner.

Intresserad och vill veta mer?

I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretag Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Nathalie Johansson, 08 520 017 56, nathalie.johansson@jobway.se. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.
Mer info
Kontaktperson Nathalie Johansson
Telefon 08 520 017 56
Område Sollentuna
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.jobway.com
Sista ansökningsdag 17 dec 2019 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

JCDecaux grundades 1964 i Lyon i sydöstra
Frankrike och är en global koncern som finns i 4400 städer i 80 länder med ca
12 000 anställda. I Sverige drivs verksamheten i de 25 största städerna från Malmö i söder till Luleå i norr. Med över 50 års erfarenhet vågar vi kalla oss experter på utomhusreklam.