Kvalitetsingenjör, Jästbolaget

Kvalitetsingenjör, Jästbolaget

Till vår fabrik i Rotebro söker vi en

Kvalitetsingenjör

Som kvalitetsingenjör på Jästbolaget ansvarar du för att revidera och utveckla HACCP-arbetet i vår verksamhet, med hjälp av Orklas standarder. I arbetsuppgifterna ingår också att utveckla och underhålla vårt kvalitetsledningssystem BRC. Du genomför hygienronder, hanterar reklamationer, håller interna utbildningar inom kvalitet. Du är också en självklar del i projekt för att säkra kvaliteten och matsäkerheten.

Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning och som gärna har arbetat några år med kvalitetsledningssystem inom livsmedelsbranschen, gärna för en tillverkande enhet. Du har goda kunskaper inom HACCP och erfarenhet av BRC alt FSSC/ISO 22000, gärna också KRAV. För att lyckas med arbetsuppgifterna har du goda datakunskaper och lätt för att kommunicera i tal och skrift både på det svenska och engelska språket.

Som person är du är engagerad, ansvarfull och drivande. Ditt arbetssätt är mål- och resultatinriktat och du tycker om att samarbeta. Du har förmågan att se helheten och hur din roll bidrar till att nå våra affärsmål.

Vi erbjuder ett inspirerande jobb i ett företag som är inne i en spännande förändringsprocess! Jobbet innebär också goda möjligheter till utbyte av erfarenhet inom hela Orkla koncernen.

För frågor vänligen ring Kvalitets- och Utvecklingschef, Anna Clara Sundberg, 08-626 24 64 eller HR Chef Peder Mattsson, 0709-10 03 10.

Välkommen med din ansökan, vänta inte med att skicka in din ansökan, urval kommer att ske löpande.
Mer info
Område Sollentuna
Yrkesroll Industri & Anläggning, Livsmedel
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 apr (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jästbolaget grundades 1893 och är idag Nordens ledande producent och leverantör av jäst och jäsbaserade produkter, alltid med omtanke om människor och miljö. Vi är verksamma inom två affärsområden; bagerijäst och specialprodukter för t ex foderproduktion, alkoholtillverkning och akrylamidreducerande ändamål. Tillverkningen sker genom en avancerad biokemisk process i vår automatiserade anläggning norr om Stockholm. Vi bedriver också ett omfattande utvecklingsarbete för att ta fram nya produkter och applikationer. Våra produkter säljs på den nordiska marknaden men vi har även en betydande export. Vi är 55 anställda och arbetar efter våra värdeord - modig, pålitlig och inspirerande och ingår sedan 2002 i Orkla-koncernen, noterade på Oslobörsen.