Är du vår nya Projektledare Marknad?

Är du vår nya Projektledare Marknad?

Är du en driven projektledare som brinner för att skapa affärsnytta? Vill du dessutom arbeta i en värdegrundsstyrd och dynamisk miljö med dagliga utmaningar som du löser under stor frihet kan detta vara jobbet för dig!

Som Projektledare Marknad arbetar du med att initiera, planera och genomföra marknads- och säljaktiviteter som bidrar till att Jästbolagets affärsmål uppnås. Du driver eller deltar i projekt som bidrar till en långsiktig lönsam tillväxt för Jästbolaget. Samtidigt arbetar du med att utveckla Jästbolagets olika varumärken genom att exempelvis utveckla och implementera strategin för webb och sociala medier. Du skriver och publicerar kortare inlägg på t ex Instagram och gör enklare copyändringar på hemsidorna. Du tar fram årsplan, kampanj- och införsäljningsmaterial samt implementerar förpackningsdesign och märkning på produkter. Du håller dig uppdaterad och analyserar AC Nielsen-data, försäljningsstatistik, trender och allmän omvärldsbevakning. Utöver detta hanterar du löpande frågor relaterade till produkt, sälj och marknad, till exempel gällande bildbank, legala varumärkesfrågor etc.

Du driver individuellt dina arbetsuppgifter men jobbar även i nära samarbete med affärsutvecklingschef samt kollegor inom utveckling, produktion och övriga avdelningar inom Orkla-koncernen. Externa parter både i Sverige och internationellt såsom kunder, leverantörer och byråer är också dina kontaktytor.

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning med inriktning kommunikation och/eller marknad. Du har erfarenhet av projektledning och har arbetat brett med kommunikation, allt från kampanjer, sociala medier till försäljning. Du är inte rädd för att kavla upp ärmarna och göra jobbet och ser det som en fördel att arbeta nära produktionen. Meriterande är om du har erfarenhet av FMCG. Du har goda datakunskaper och är duktig på Powerpoint och Excel, AC Nielsen är ett plus. Du behärskar svenska och engelska obehindrat i både tal och skift.

Som person är du strukturerad, analytisk och pragmatisk. Att du är nyfiken och har en passion för hållbara affärer tar vi för givet. För att lyckas i rollen behöver du ha lätt för att samarbeta och skapa kontakter, både internt och externt. Vi är en värdegrundsstyrd organisation där vi förutsätter att du delar våra värdeord modig, pålitlig och inspirerande.

Tjänsten, med tillträde 15 april, ett vikariat på 12 månader på heltid med goda möjligheter till förlängning. Om du hellre vill bli anlitad som konsult än visstidsanställd så går det lika bra. Placering är på Jästbolaget i Rotebro, Sollentuna. Vid frågor vänligen kontakta Affärsutvecklingschef, Anna Bjur telefon 08-626 24 07 eller anna.bjur@jastbolaget.se.

Välkommen med din ansökan genom att klicka på "Ansök" nedan. Din ansökan vill vi ha senast den 1 mars 2020. Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum, så vänta inte med din ansökan!
Mer info
Område Sollentuna
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Sista ansökningsdag 1 mars 2020 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jästbolaget grundades 1893 och är idag Nordens ledande producent och leverantör av jäst och jäsbaserade produkter, alltid med omtanke om människor och miljö. Vi är verksamma inom två affärsområden; bagerijäst och specialprodukter för t ex foderproduktion, alkoholtillverkning och akrylamidreducerande ändamål. Tillverkningen sker genom en avancerad biokemisk process i vår automatiserade anläggning norr om Stockholm. Vi bedriver också ett omfattande utvecklingsarbete för att ta fram nya produkter och applikationer. Våra produkter säljs på den nordiska marknaden men vi har även en betydande export. Vi är 55 anställda och arbetar efter våra värdeord - modig, pålitlig och inspirerande och ingår sedan 2002 i Orkla-koncernen, noterade på Oslobörsen.