Administratör på tyska

Administratör på tyska

Dina arbetsuppgifter

Att jobba som konsult på ICANIWILL.

Den här tjänsten innebär att du är Studentworks ansikte utåt. Du kommer att vara anställd som Kvalitetssäkrande administratör av oss men arbeta på plats hos ICANIWILL i fräscha, öppna och trivsamma lokaler. Dina arbetstider är kontorstider där det är flexibelt hur du lägger upp arbetet under veckorna. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att kvalitetssäkra och korrekturläsa webbsidan på tyska.

Omfattning: Totalt 40 timmar

Ort: Stockholm, Sollentuna (finns möjlighet att arbeta hemifrån)

Arbetstider: Kontorstider

Anställningsform: Konsultuppdrag med möjlighet till förlängning

Start: Juli-augusti

Är du student eller är mellan jobb och vill ha en rolig arbetslivserfarenhet att sätta på ditt CV? Då är denna tjänst rätt för dig! Urval och intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag!

Din profil

Våra önskemål till dig:

- Behärskar tyska, svenska och engelska flytande i tal och skrift

På ICANIWILL tror vi att de flesta människor kan lära sig det mesta så länge de är nyfikna och har rätta viljan. Därför behöver du ingen specifik utbildning från universitet eller högskola för att söka den här tjänsten. Det vi kräver av dig är ett genuint intresse för administration och språkkontroll och ett övergripande kvalitetstänk. Du är utåtriktad och har en exceptionell förmåga att se lösningar. Vi är ett välkomnande arbetslag som tror på att ha kul tillsammans, både under och efter arbetstid. Nu letar vi efter dig som uppskattar en arbetsplats och kollegor som kan utmana och stimulera dig!

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Sollentuna
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Vikariat
Sista ansökningsdag 29 juni 2020 (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Just nu söker ICANIWILL i Stockholm en ny talang till rollen som Kvalitetssäkrande administratör. Här får du både ett roligt jobb och ovärderlig arbetslivserfarenhet, oavsett vad du kommer att arbeta med i framtiden. Dessutom får du möjlighet att arbeta tillsammans med trevliga och engagerade kollegor! Visst låter det kul? Vänta inte med din ansökan!