Kundservice/ordermedarbetare till vår kund i Sollentuna

Kundservice/ordermedarbetare till vår kund i Sollentuna

Vad rollen innebär:

Rollen som vi söker är inom kundservice och ordersupport till ett team idag bestående av 5 kollegor.

De servar dagligen kunder med att registrera nya order via mail samt telefon. Du kommer att ha kontakt med logistikföretagen och svara på eventuella frågor ifrån kunderna kring deras leveranser. Du kommer även att hantera returer, reklamationer och eventuellt svara på produktfrågor.

Det är ett dynamiskt arbete med högt tempo, fokus på service och administration. I gruppen finns det möjlighet att ta sig an egna ansvarsområden och att utvecklas i sin roll.

Önskad profil:

Vi skulle tro att du motiveras av att glänsa i samtalet med kund, hitta nya effektiva vägar för att utveckla arbetet i gruppen. Du bidrar till ordning och struktur, god kommunikation och ett lugn i intensiva situationer. Arbetet kräver en förmåga att kunna prioritera och arbeta långsiktigt. Du har lätt för att lära dig nya system och gärna erfarenhet från att ha arbetat i stora affärssystem. Vidare är det viktigt att du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Viktig information:

Detta är en inhyrning på 6 månader och önskad är så snart som möjligt. Kunden erbjuder en heltidstjänst med fasta kontorstider, de sitter i fina lokaler norr om stan med goda kommunikationsförbindelser. Vi ser gärna att du är tillgänglig på kort varsel då intervjuer sker löpande.

Nästa jobb för dig?

Skicka in din ansökan genom att klicka på länken nedan. Har du frågor besvaras dessa av rekryteringsansvarig Alisha Baig, alisha.baig@hero.se
Mer info
Område Sollentuna
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 mars (8 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Vi på Hero specialiserar oss på personaluthyrning och rekrytering i Stockholm. Bolaget växte fram genom viljan att ta vara på erfarenhet från branschen och att samtidigt bidra i ett större samhällsperspektiv. Det har vi uppnått genom att alltid jobba med hjärtat. För oss betyder det att vi aldrig tummar på kvalitet, att vi är personliga och att vi alltid strävar efter att bygga långsiktiga relationer. Det betyder också att vi är ärliga mot kandidater, konsulter, kunder och oss själva. Det visar sig dagligen vara det roligaste och mest lyckade sättet till framgångsrika samarbeten.