Personbilstekniker FCA

Personbilstekniker FCA

Personbilstekniker för Alfa Romeo, Fiat, Jeep, US och GM sökes

Om rollen

Som en del av vår expansion framåt söker vi en personbilstekniker som skall stärka vårt verkstadsteam ytterligare. I arbetet får du möjlighet att arbeta med serviceunderhåll, felsökning, återkallelser samt reparationsarbeten. Du arbetar också med kundservice och kundnöjdhet vilket ställer höga krav på såväl social kompetens som professionalism. Du levererar ett fackmannamässigt väl utfört arbete samt säkerställer att kundens önskemål har blivit uppfyllda. Som personbilstekniker erhåller du tydliga mål och vi gör regelbundna avstämningar mot omsättning och kundnöjdhet. De bilvarumärken du främst kommer att arbeta med är Alfa Romeo, Fiat, Jeep, US och GM.

Din profil

Vi söker dig som har en fordonsteknisk utbildning och flera års erfarenhet som personbilstekniker. Du har kunskap och utbildning inom modern felsökningsteknik och drivs av utmaningar och utveckling. Du har ett genuint intresse för bilar, är social och utåtriktad. Du är praktiskt lagd, noggrann och ansvarstagande. Du trivs i ditt självständiga arbete men är samtidigt en självklar lagspelare. Vi förutsätter att du har goda kunskaper i svenska så väl som engelska eftersom ett flertal diagnossystem med tillhörande supportteam kommunicerar på engelska.

B- körkort är ett krav.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett spännande arbete i ett expansivt företag, goda förtjänstmöjligheter och självständigt arbete i en region med goda förutsättningar.

Tjänsten innebär en sysselsättningsgrad på heltid och 6 månaders provanställning. Vi arbetar både med fast samt prestationsbaserad lön.

Våra ledord är kvalitet, tillgänglighet och engagemang. För oss innebär det att varje kund ska känna sig sedd och betydelsefull samt få service i toppklass. Vi tror att du genom ditt engagemang och din tillgänglighet kan göra skillnad på hur kunden upplever Hedin Bil. Hos oss blir du inte bara en bara en medarbetare och kollega utan även en ambassadör för vårt varumärke.

Välkommen med din ansökan!

Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag!
Mer info
Område Sollentuna
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 1 okt 2021 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

För drygt 30 år sedan, 1985 grundade far och son, Ingemar och Anders, Hedin Bil i Borås. Då hade bolaget 40 anställda och sålde 800 fordon årligen. När vi snabbspolar fram till idag ser vi att Hedin Bil är Nordens största privatägda bilåterförsäljare och finns i hela landet, och i Norge och Belgien. Numera ägs Hedin Bil av Anders Hedin Invest-koncernen där bland annat bolag som Klintberg & Way, Mabi Rent och Tuve Bygg återfinns. Sammanlagt har koncernen ca 3 300 anställda och beräknas omsätta 24,5 miljarder SEK under 2019.