Arbetsledare/planör till Akalla

Arbetsledare/planör till Akalla

Hedin Bil-koncernen består av flera dotterbolag till Hedin Group. Genom våra dotterbolag bedriver vi försäljning och eftermarknad för motorbranschen. Vi brukar säga att vi har något för alla. Men egentligen är det ju bara en sak som är viktig: Vi har något för varje unik kund.

Att arbeta på Hedin Bil medför att vara en del av en tillväxtresa som vi vill att du ska vara med på. Du ska känna att du har inflytande att påverka både din egen och våra kunders möjligheter till framfart. Hedin Bil ska vara ett företag som ser dig och din potential att utvecklas och det ska självklart vara kul att arbeta med oss!

Om rollen

Som en del av vår expansion framåt söker vi en verkstadsadministratör som skall stärka vårt team ytterligare. Som administratör får du möjlighet att arbeta med verkstadsplanering, fakturering och övrig administration inom leveransverkstaden. Du hanterar bokningsprocessen för sålda bilar från säljare till verkstad och rekonditionering samt säkerhetsställer en fungerande process med hög produktion och kvalitét.

Din profil

Vi söker dig som har ett genuint intresse för bilar, är social och utåtriktad. Du är noggrann, strukturerad och ansvarstagande och drivs av utveckling. Du trivs i ditt självständiga arbete men är en lagspelare. Vi ser gärna att du har en fordonsinriktad utbildning och ett års erfarenhet av verkstadsadministration. Vi förutsätter att du har goda kunskaper i svenska så väl som engelska eftersom ett flertal program och utbildningar är på engelska. Erfarenhet inom administrationsprogram är meriterande och B - körkort är ett krav.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett spännande arbete i ett expansivt företag och ett självständigt arbete i en region med goda förutsättningar. Tjänsten innebär en sysselsättningsgrad på heltid och 6 månaders provanställning. Vi arbetar med fast lön.

Våra ledord är kvalitet, tillgänglighet och engagemang. För oss innebär det att varje kund ska känna sig sedd och betydelsefull samt få service i toppklass. Vi tror att du genom ditt engagemang och din tillgänglighet kan göra skillnad på hur kunden upplever Hedin Bil. Hos oss blir du inte bara en bara en medarbetare och kollega utan även en ambassadör för vårt varumärke.

Välkommen med din ansökan!

Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag!
Mer info
Område Sollentuna
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

För drygt 30 år sedan, 1985 grundade far och son, Ingemar och Anders, Hedin Bil i Borås. Då hade bolaget 40 anställda och sålde 800 fordon årligen. När vi snabbspolar fram till idag ser vi att Hedin Bil är Nordens största privatägda bilåterförsäljare och finns i hela landet, och i Norge och Belgien. Numera ägs Hedin Bil av Anders Hedin Invest-koncernen där bland annat bolag som Klintberg & Way, Mabi Rent och Tuve Bygg återfinns. Sammanlagt har koncernen ca 3 300 anställda och beräknas omsätta 24,5 miljarder SEK under 2019.