Erfarna trädgårdsarbetare maskin Sollentuna

Erfarna trädgårdsarbetare maskin Sollentuna

Om jobbet
Vi söker nu flera erfarna trädgårdsarbetare med inriktning maskin till vår filial i Sollentuna inför sommarsäsongen 2020. Jobbet som trädgårdsarbetare maskin består av utomhusskötsel av kommunala fastigheter, exempelvis gräsklippning och maskinell ogräsbekämpning.

Vem är du?
Vi söker dig som har arbetat med yttre fastighetsskötsel tidigare och som trivs med att arbeta självständigt. Som person är du ansvarsfull och tycker det är roligt att arbeta med målet att uppnå ett bra resultat. Du har maskinvana och kan ta hand om maskinen och se till att den håller sig i gott skick. Vi ställer inga krav på utbildning utan fäster större vikt vid dina personliga egenskaper och din erfarenhet av arbetet. På plats finns två lagbasar som blir dina huvudsakliga arbetsledare.

Vi erbjuder ett varierande säsongsjobb med härliga kollegor och en helt ny maskinpark. Du kommunicerar väl på svenska och har B-körkort.

Låter detta som något för dig? Vill du arbeta i en spännande miljö på ett företag som bokstavligen växer så det knakar? Tveka då inte, utan skicka in din ansökan redan idag då vi rekryterar löpande. Märk din ansökan med Trädgårdsarbetare maskin Sollentuna!
Mer info
Område Sollentuna
Yrkesroll Fastighet, Fastighetsskötare
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Hemsida http://www.hksf.se
Sista ansökningsdag 9 feb 2020 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Höga Kusten Skog & Fastighet AB är ett entreprenadföretag inom fastighetsskötsel och skogsvård som vuxit kraftigt sedan starten 2013 och har nu uppåt 80 anställda under högsäsong och genomsnittligt ca 35 helårsanställda. Omsättningen har ökat från 3,2 mkr första året till en bit över 43 mkr för förra verksamhetsåret. Företaget finns i dagsläget etablerat på 6 orter från Sollentuna i Söder till huvudkontoret Örnsköldsvik i norr.