Erfarna trädgårdsarbetare Sollentuna

Erfarna trädgårdsarbetare Sollentuna

Om jobbet
Vi söker nu flera erfarna trädgårdsarbetare till vår filial i Sollentuna inför sommarsäsongen 2020. Jobbet som trädgårdsarbetare består av utomhusskötsel av kommunala fastigheter, med arbetsuppgifter som exempelvis träd- & buskbeskärning och plantering.

Vem är du?
Vi söker dig som har arbetat med skötsel av utemiljöer tidigare och har kompetens inom trädgård. Som person är du ansvarsfull och tycker det är roligt att arbeta med målet att uppnå ett bra resultat. Du trivs med att arbeta både självständigt och i team. Utbildning inom trädgård är meriterande, men vi fäster också stor vikt vid dina personliga egenskaper och din erfarenhet av arbetet. Du kommunicerar väl på svenska och har B-körkort.

Vi erbjuder ett varierande säsongsjobb med härliga kollegor. På plats finns två lagbasar som blir dina huvudsakliga arbetsledare.

Låter detta som något för dig? Vill du arbeta i en spännande miljö på ett företag som bokstavligen växer så det knakar? Tveka då inte, utan skicka in din ansökan redan idag då vi rekryterar löpande. Märk din ansökan med Trädgårdsarbetare Sollentuna!
Mer info
Område Sollentuna
Yrkesroll Fastighet, Fastighetsskötare
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Hemsida http://www.hksf.se
Sista ansökningsdag 9 feb 2020 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Höga Kusten Skog & Fastighet AB är ett entreprenadföretag inom fastighetsskötsel och skogsvård som vuxit kraftigt sedan starten 2013 och har nu uppåt 80 anställda under högsäsong och genomsnittligt ca 35 helårsanställda. Omsättningen har ökat från 3,2 mkr första året till en bit över 43 mkr för förra verksamhetsåret. Företaget finns i dagsläget etablerat på 6 orter från Sollentuna i Söder till huvudkontoret Örnsköldsvik i norr.